Românii, iubitori de lux chiar şi la masa de Crăciun. Au ieşit la restaurante scumpe, unde au gătit chefi cu renume
Românii sunt iubitori de lux chiar şi în ziua de Crăciun. Au ieşit la masă la restaurante cu pretenţii, unde chefi cu renume au gătit chiar în faţa lor.
De Redactia Observator la 25.12.2017, 22:09Românii sunt iubitori de lux chiar şi în ziua de Crăciun. Au ieşit la masă la restaurante cu pretenţii, unde chefi cu renume au gătit chiar în faţa lor. Meniuri cu fructe de mare, în timp ce pomana porcului a fost pregătită la cuptor.
Relaxaţi, clienţii au ascultat jazz şi s-au bucurat şi de colindători. Un cuplu a plătit şi 500 de euro pentru Crăciunul exclusivist.
Prânzul de Crăciun cu homar, fructe de mare, caviar şi jazz. La masă cu prietenii, într-o atmosferă elegantă.
E o zi specială, cu un buget alocat pe măsura pretenţiilor. Chiar şi 300 de euro de persoană.
Bucătarii n-au avut astăzi secrete. Au pregătit totul sub privirile oaspeţilor. Unii veniţi chiar din Elveţia.
Meniul a fost semnat de un chef din Mumbai. A avut în ajutor cinci spiriduşi. Veniţi tocmai din Coreea.
Iar pentru astfel de momente, doamnele şi-au pregătit ţinutele din timp.
Colindătorii au venit cu povestea lor. Sunt de la un centru de plasament. Iar gazdele le-au schimbat şi lor Crăciunul.