Sarmale ca în Maramureş, cu chef Nicolai Nicolai Tand
Ce iese dacă iei un bucătar renumit, o listă lungă de tradiţii şi ceva carne de porc bine preparată? Răspunsul e simplu: o masă de Crăciun sa o tii minte tot anul. Ne-a dovedit-o chef Nicolai, care anul acesta a mers acasă, în Maramureş.
De Redactia Observator la 23.12.2013, 19:54Reporterii Observator l-au urmarit astazi pas cu pas şi au descoperit că până şi marii bucătari merg pe ideea că simplu şi după sfaturile bunicii e de multe ori mai eficient decât o reţetă complicată.
Înainte de Ajun, în Maramureş, se fac sarmalele. Aşa că astăzi, dis de dimineaţă, chef Nikolai a pornit pe uliţa din sat cu o destinaţie precisă. S-a oprit la nea Ilie, care are cea mai bună afumătoare din vecini.