Antena LIVE

Curs valutar

Silvoița, o rețetă de magiun veche de zeci de ani

În plin sezon al dulceţurilor, o familie din Apuseni ne propune să ne reîntoarcem la tradiţie şi la aromele toamnei de altădată. După o reţetă veche de zeci de ani, prepară silvoiţa, un magiun obţinut doar din prune, sută la sută natural şi fără adaos de zahăr sau conservanţi.

De la 26.09.2019, 00:25
WhatsApp
Vezi și:

În plin sezon al dulceţurilor, o familie din Apuseni ne propune să ne reîntoarcem la tradiţie şi la aromele toamnei de altădată. După o reţetă veche de zeci de ani, prepară silvoiţa, un magiun obţinut doar din prune, sută la sută natural şi fără adaos de zahăr sau conservanţi.

Fructele stau cel puţin 12 ore pe foc până când se transformă într-un deliciu bio, recomandat şi diabeticilor. În plus, dulceaţa poate fi folosită în multe reţete inedite.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

copilarie dulceata magiun reteta toamna
Întrebarea zilei
Vă aşteptaţi la taxe şi impozite mai mari după alegeri?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și