Special! Istoria și modul de prepare al croissantului
Cui nu-i plac croissantele?! Calde, pufoase, însoţie de o cafea sau chiar de un pahar cu lapte, reprezintă micul dejun perfect pentru oricine. Mai ales pentru cei care au fost măcar o dată în Franţa şi s-au acomodat cu respectiva cultură culinară
De Redactia Observator la 11.08.2015, 20:24- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Cui nu-i plac croissantele?! Calde, pufoase, însoţie de o cafea sau chiar de un pahar cu lapte, reprezintă micul dejun perfect pentru oricine. Mai ales pentru cei care au fost măcar o dată în Franţa şi s-au acomodat cu respectiva cultură culinară
Cu toate acestea, nu francezii au inventat croissantul. Bine, ei susţin asta şi în ziua de azi, numai că autorii gustosului preparat în formă de semilună sunt. austro-ungarii. Însă paternitatea croissantului trece pe planul doi, pentru că mult mai interesant este modul lor de preparare. Şi nu vă gândiţi că dacă îl mâncaţi rapid, se face uşor. Nicidecum. Durează peste 10 ore.
Dar mai bine vă lăsam să urmăriţi materialul de mai sus!