Valizele smart și alte gadgeturi care fac vacanța mai ușoară
Tehnologia schimbă inclusiv modul în care călătorim. Au apărut şi pe piaţa românească valize care ne cară ele pe noi şi nu noi pe ele, dar şi trollere care merg singure. Confortul vine cu un preţ: peste 1.000 de euro.
De Redactia Observator la 09.06.2019, 01:27Tehnologia schimbă inclusiv modul în care călătorim. Au apărut şi pe piaţa românească valize care ne cară ele pe noi şi nu noi pe ele, dar şi trollere care merg singure. Confortul vine cu un preţ: peste 1.000 de euro. Nu sunt singurele gadgeturi care ne fac vacanţa mai uşoară.
Vă prezentăm un troller care se transformă în doar câteva secunde într-un miniscuter. Turiştii scapă astfel de grija drumului de la aeroport la hotel. În plus.
Ioana Ţuca, reprezentat al companiei producătoare: A fost creat pentru city breakuri. atinge 10 km pe oră şi are o autonomie de 4 ore. Gândiţi-vă că în ziua de check-out suntem uşor limitaţi. Ne facem bagajul şi am plecat la plimbare până când avem avionul.
Preţul promoţional este de 4.250 de lei. Tot atât costă şi valiza care nu se poate pierde.
Ioana Ţuca, reprezentat al companiei producătoare: Te urmăreşte o valiză. Da, eu sunt la plimbare şi mi-am lăsat bagajul în spate. Ca şi autonomie are 13 kilometri de parcurgere, a fost creată pentru corporatişti sau cei care au probleme cu spatele şi ca să nu-l pierzi prin aeroport.
Proprietarul trebuie să poarte o brăţară bloototh şi este astfel conectat tot timpul la bagajul său. Mai mult, valiza trimite o atenţionare dacă s-a pierdut prin aeroport. Pentru cei care vor să prindă viteză în vacanţă s-au inventat aceste role electrice. Un fel de hoverboard din două bucăţi. Preţul: 1900 de lei
CRISTINA, reprezentant al companiei: Sunt la fel de uşor de controlat ca nişte role, creşte senzaţia de adrenalină când prinzi viteză cu ele. În jur de opt kilometri pe oră.
Veşti bune din domeniul tehnologiei vin şi pentru cei care îi aşteaptă pe turişti în vacanţă. Proprietarii de baruri şi terase care nu au destui angajaţi pot închiria un barman robot. Clientul alege băutura de pe o aplicaţie, scanează codul şi este servit în câteva secunde.
DAN TĂTARU, director companie de gadgeturi: Sigur costă mai puţin, n-am făcut un test dacă şi durează mai puţin, dar nu e nevoie de o persoană care să le prepare. Pentru o seară, 200, 300 de euro închirierea barului.
Cu ajutorul tehnologiei, puteţi călători şi virtual. Cu acest VR de ultimă generaţie, oricine poate ajunge în orice colţ al lumii.
Şi descoperirile nu se termină aici. Pernele care te trezesc blând şi rucsacurile cu port USB sunt alte device-uri potrivite pentru vacanţă.