Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pe litoral la un hotel de patru stele cu all inclusive
Pachetul All Inclusive devine tot mai atrăgător şi pe litoralul românesc. Pe lângă mese şi gustări, resorturile oferă din ce în ce mai multe distracţii. Cele mai multe sunt gândite pentru bucuria copiilor - tobogane, locuri de joacă, parcuri. Dar şi părinţii au parte de spectacole şi de momente liniştite la SPA.
De Andreea Filip la 18.07.2024, 22:41Deschis anul trecut, resortul din imagini are deja toate camerele ocupate.
"Am ales all inclusive că e mai uşor, e mult mai simplu decât să căutăm mâncare peste tot". "O friptură cu o salată, un peşte, este destul de variat meniul şi chiar ai din ce să îţi alegi. Mâncarea este pe placul nostru". "All inclusive, pentru tot! Si picine, e super! Piscină mare, e tot ce vrei. Prima dată! Foarte bună impresie!", spun turiştii.
Cât a ajuns să coste o noapte de cazare cu all inclusive
Divertismentul pentru cei mici, accesul la piscine sau plaje private, serile cu muzică live întregesc pachetul.
"Sunt disponibile piscinele pentru ambele hoteluri, petru în total. Zona de plajă, pentru copii există programe de animaţie, sunt locuri de joacă, iar în fiecare seară există programe de divertisment, avem o trupă care cântă live", spune Gabriela Paraschiv, operator recepţie hotel.
"Românul care vine pe litoral nu vrea să aibă surprize neplăcute şi să scoată des bani din buzunar, atunci preferă să aibă all inclusive", spune Mohammad Murad - proprietar lanț hotelier.
"Încercăm o bucătărie live, în care toate preparatele să fie gătite în faţa clienţilor. Diferite paste, orezuri chinezeşti. Aici, de exemplu, gătim o pastramă de miel. Încercăm să facem şi un pic de spectacol cu flăcări", declară bucătarul Pavel Liviu.
Preţul pentru o cameră dublă în Mamaia, la un hotel de trei stele cu all inclusive, porneşte de la 700 de lei, iar în Eforie Nord de la 735 de lei. Turiştii care aleg să stea în Neptun - Olimp plătesc de la 850 de lei pe noapte pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele şi 970 de lei la un hotel de patru stele.
Cei care preferă să încerce seară de seară un restaurant nou aleg sejurul a la carte.
"Cel mai bine vândut produs la noi este pizza pe lemne, peştele se vinde iar foarte bine, calcanul, morunul, coicile, fructele de mare. Mic dejun iar avem", a declarat Iulian Chirca, șef terasă.
Pe lângă preţul cazării, turiştii trebuie să socotească şi preţul meselor în fiecare zi. O pizza costă între 30 şi 50 de lei, în timp ce o porţie de paste poate ajunge până la 90 de lei. Cafeaua, apa sau sucul măresc nota de plată cu încă minim 15 lei pentru fiecare persoană.