Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Cernica: Două persoane au murit şi o a treia este în stare gravă, după ce maşina a intrat cu viteză într-un stâlp şi s-a răsturnat

Două persoane au murit şi o a treia a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un stâlp şi s-a răsturnat. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 11:58

Vezi și

Pe filmarea făcută de o cameră de supraveghere se vede cum maşina circula cu mare viteză pe o stradă din comuna Cernica, de lângă Bucureşti. La un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. În urma impactului, maşina a fost dată peste cap. O tânără, care era pasager în maşină, a murit pe loc. 

Şoferul a fost resuscitat de medicii ajunşi la faţa locului, dar nu a mai putut fi salvat. Cel de-al treilea pasager, în stare gravă, a fost dus la un spital din Capitală. Poliţiştii încearcă să stabilească, acum, circumstanţele exacte în care a avut loc accidentul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Fii Observator » Accident cumplit în Cernica: Două persoane au murit şi o a treia este în stare gravă, după ce maşina a intrat cu viteză într-un stâlp şi s-a răsturnat