Antena Meniu Search
x

Ionela, o elevă de 14 ani, a dispărut în drum spre şcoală. Familia şi Poliţia fac apel la populaţie

Politistii botoșăneni informează că efectueaza verificari pentru găsirea unei minore de 14 ani din localitatea Răuseni, judetul Botosani. Fata a plecat la şcoală în cursul zilei, însă nu a ajuns la cursuri şi nici acasă nu s-a mai întors.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.12.2023, 18:06

O minoră de 14 ani a disparut la Botosani
Andronic Andreea Ionela a dispărut, la Botoşani, în timp ce se ducea spre şcoală - Poliţia Română

Potrivit poliţiştilor, Andronic Andreea Ionela locuia fără forme legale în localitatea Hlipiceni, împreună cu mama sa, iar în dimineaţa zilei de 12 octombrie 2020 a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la școala, insă nu a participat la cursuri și nici nu a revenit acasă.

Semnalmente Andronic Andreea Ionela: 1,70 m inaltime, aproximativ 70 de kilograme, par saten, ochi căprui. Vestimentatie la momentul plecarii: pantaloni de culoare neagra, pulover bleumarin cu motive florale, geaca alba si adidasi de culoare alba.

Cetatenii care pot oferi informatii cu privire la aceasta persoana sunt rugati sa apeleze 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ionela, o elevă de 14 ani, a dispărut în drum spre şcoală. Familia şi Poliţia fac apel la populaţie