Antena Meniu Search
x

Foto "Nu ne vine să credem că e în scriu, mort”. Familie destrămată, după accidentul din Iași. Gheorghe s-a stins pe loc, iar soția lui zace pe un pat de spital

Famlie destrămată, după accidentul tragic din localitatea Războieni, județul Iași. Gheorghe, în vârstă de 64 de ani, a murit pe loc după ce duba pe care o conducea s-a izbit violent de o altă mașină. Viața soției sale atârnă de un fir de ață, după ce și ea a fost rănită grav în accident. Fiul lor, un copilaș cu probleme speciale, riscă acum să rămână fără ambii părinți. 

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 08:46

Familie destrămată, după accidentul din Iași. Gheorghe s-a stins pe loc, iar soția lui zace pe un pat de spital
Familie destrămată, după accidentul din Iași. Gheorghe s-a stins pe loc, iar soția lui zace pe un pat de spital

Nenorocirea s-a produs pe DN 28, Târgu Frumos. O clipă de neatenție l-a costat viața pe Gheorghe după ce vrut să facă un viraj la stânga, dar nu s-a asigurat. S-a izbit violent de o altă mașină și a murit pe loc, după ce a fost proiectat prin parbrizul dubei. Soția lui a fost rănită grav, iar în prezent se zbate între viață și moarte, potrivit BZI.ro.

A lăsat un copil în urmă și o soție pe patul de spital

„Am lucrat împreună la CAP, am fost colegi. Ei aveau apartament în Târgu Frumos și casă în localitatea Prigoreni, de unde este soția sa. El este inginer agronom, iar după căderea comunismului a lucrat la privat, mai avea un an până la pensie. Și soția lui urmărea să se pensioneze. Au un singur băiat, care are probleme psihice, nu știm cine o să aibă acum grija lui de acum. Ajuta pe toată lumea, nu ne vine să credem că el este în scriu, mort”, a declarat un apropiat al familiei.

Apropiații familiei nu știu unde se îndreptau cei doi soți în ziua în care a avut loc fatidicul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Nu ne vine să credem că e în scriu, mort”. Familie destrămată, după accidentul din Iași. Gheorghe s-a stins pe loc, iar soția lui zace pe un pat de spital