Antena Meniu Search
x

Audi – modele remarcabile de masini

Audi a reusit de-a lungul anilor sa surprinda pasionatii de masini cu modele din ce in ce mai inedite, cu un design de lux si cu functii pe masura. Reprezentatii brand-ului auto au afirmat de numeroase ori ca isi doresc sa fie compania care are cei mai multumiti clienti.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 12:51

Modele de maşini Audi
Audi – modele remarcabile de masini - Pixabay

Audi a reusit de-a lungul anilor sa surprinda pasionatii de masini cu modele din ce in ce mai inedite, cu un design de lux si cu functii pe masura. Reprezentatii brand-ului auto au afirmat de numeroase ori ca isi doresc sa fie compania care are cei mai multumiti clienti. De asemenea, pe viitor, garanteaza aparitia pe piata a masinilor electrice Audi.

Ceea ce ii reprezinta pe cei de la Audi este respectul si responsabilitatea pentru clienti si transparenta cu care lucreaza. Modelele pe care le lanseaza Audi se caracterizeaza prin confort, performanta, tehnologie, sport, lux, ceea ce le aduce an de an noi clienti multumiti.

Cu sediul in Ingolstadt, Bavaria, Germania, Audi AG este un brand auto german. Brand-ul prindea radacini inca din 1899, datorita inginerului August Horch. Initial, compania ii purta numele de familie, respectiv Horch, dupa care s-a numit Audi, cuvant care in latina se defineste drept „asculta!”. Compania a inceput prin a produce motoare, primul cu patru cilindri, modelul de 2.612cc, al doilea de 3.564cc, urmand un motor cu 6 cilindri. Modelele de masini Audi Zwickau si Dresen urmau sa beneficieze de primele motoare produse de companie.

Tipuri de autovehicule Audi

Audi A8 L

Un model de lux, Audi A8 L a reusit sa intre in gratiile pasionatilor de masini datorita principalelor sale caracteristici: inteligenta si eficienta. Unul dintre avantajele acestui model de masina este bateria puternica de care dispune, care are functie de reincarcare, imediat cum vehiculul consuma energia. Ceea ce caracterizeaza acest model de masina, este stabilitatea pe care o ofera soferului, atunci cand este condusa la viteza mare – un mare avantaj. Pe de alta parte, la viteza mica, masina este cu usurinta manevrata.

Este o masina eleganta, atat la exterior, cat si in interior. La exterior, grila Singleframe a radiatorului incanta orice pasionat de masini, mai ales pe barbati, care prefera acest model. In plus, un alt avantaj in ceea ce priveste design-ul, este existenta farurilor cu LED, cu lumina laser – HD Matrix LED – un model impresionant de faruri inteligente si de efect. Masina dispune de camere frontale, montate in parbriz, care au capacitatea de a stabili ce tip de lumina este la exterior, recunoscand intensitatea farurilor masinilor care circula din sens opus. In acest fel, farurile masinii sunt reglate automat, pentru a nu deranja ceilalti soferi. In interior, masina ofera spatiu si confort, un design modern, de lux.

Audi A1 Sportback

Modelul de Audi A1 Sportback, dotat cu sistemul infotainment, este partenerul ideal de calatorie al soferilor. Sistemul permite un dialog intre masina si sofer, ofera informatii despre masina si despre alte subiecte. Ecranul digital ce masoara 10,25 inchi afiseaza optiunile masinii, constituind un avantaj, in ceea ce priveste tehnologia.

Masina este disponibila in 10 nuante, este de dimensiuni reduse, insa suficient de mare incat sa ofere confort pentru 4 persoane. Portbagajul are o valoare de 335 litri, putand transporta bagajele tuturor celor 4 pasageri.

Pasionatii de masini isi pot alege propriile nuante ale scaunelor dintr-o paleta generoasa, precum si materialele. Astfel, isi vor personaliza interiorul masinii in functie de propriile gusturi.

Printre avantajele alegerii modelului A1, se numara spatiul pe care persoanele il au in masina, desi este de clasa mica. In plus, este o masina rapida, care se strecoara cu usurinta in oras, ofera o senzatie nemaipomenita soferului datorita sonorului pe care il are motorul si dispune de modul Sport.

Audi Q8

O combinatie perfecta dintre eleganta lux si sport, modelul Q8 are un motor de 3.0 litri diesel – V6, poate atinge 100 km/h in numai 6,3 secunde si are o viteza maxima de 232 km/h. Un SUV elegant, perfect pentru calatorii, autovehiculul poate transporta 5 persoane, care vor beneficia de confort. In plus, scaunele din fata au functie de masaj.

Avantajul comandarii unui astfel de model este posibilitatea personalizarii interiorului – pentru scaune, este disponibila o gama de patru tipuri de design. In ceea ce priveste exteriorul, sunt disponibile 12 culori.

Un alt avantaj il constituie tehnologia pe care o are acest model. Audi a renuntat la ideea de butoane pentru Q8, optand pentru doua ecrane digitale, de unde soferii au acces la functiile masinii, precum: ventilatie, navigatie, sistem de incalzire. In plus, Q8 este companionul perfect in cadrul unor calatorii, datorita functiei vocale. Spre exemplu, la cerere, masina sfatuieste soferul cu privire la cel mai apropiat service auto, restaurant sau hotel.

O functie inedita a masinii este cea care permite accesul soferului la masina, cu ajutorul smartphone-ului, prin aplicatia myAudi. Astfel, soferii pot controla muzica, sistemul de ventilatie, pot afisa o harta sau calendarul cu ajutorul telefonului sau pot chiar si descuia si incuia masina.

Audi Q8 este o masina care ofera siguranta soferului si pasagerilor, este un partener perfect in calatorii datorita asistentei digitale si a functiilor inteligente. Este cel mai nou model de masina produs de compania Audi, iar pretul porneste de la 76.500 EURO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Audi – modele remarcabile de masini