Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Viorel Cataramă, după ce i-a fost respinsă candidatura la prezidenţiale

Reprezentanţii Biroului Electoral Central au respins dosarul de candidatură depus de Viorel Cataramă pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.09.2019, 10:41

Cataramă îşi va căuta dreptatea în instanţă
Dosarul depus de Cataramă pentru alegerile prezidenţiale a fost respins - Facebook Viorel Catarama

Reprezentanţii Biroului Electoral Central au respins dosarul de candidatură depus de Viorel Cataramă pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Reprezentanţii BEC au considerat că circa 94.000 de semnături din cele peste 200.000 depuse de Cataramă nu îndeplinesc mai multe condiţii de securitate.

Cataramă îşi caută dreptatea în instanţă, după ce a fost refuzat la prezidenţiale

În aceste condiţii, semnăturile au fost anulate, iar Cataramă nu a mai reuşit să depună cele minim 200.000 de semnături necesare pentru candidatură.

Afaceristul a precizat că este dezamăgit de decizia BEC şi că îşi va căuta dreptatea in instanţă, urmând să apeleze inclusiv la Curtea Constituţională a României.

Cataramă susţine că "eu nu am nicio suspiciune. Membrii Partidului Dreapta Liberală au strâns semnăturile, iar toţi cei care au semnat, au prezentat un buletin. Nu am niciun dubiu în privinţa demersului meu. Sunt convins că dosarul este în regulă şi că decizia nu are suport legal".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Reacţia lui Viorel Cataramă, după ce i-a fost respinsă candidatura la prezidenţiale