CUM prepari CELE MAI BUNE MURĂTURI. O rețetă transmisă din generație în generație a fost DEZVĂLUITĂ!
Cum sezonul rece își intră în drepturi este timpul ca orice gospodină să învețe cum se pun corect murăturile. Cea mai bună sursă poate fi o rețetă transmisă din generație în generație, care nu dă greș niciodată. Iată o rețetă pentru gogoșari în oțet

Cum sezonul rece își intră în drepturi este timpul ca orice gospodină să învețe cum se pun corect murăturile. Cea mai bună sursă poate fi o rețetă transmisă din generație în generație, care nu dă greș niciodată. Iată o rețetă pentru gogoșari în oțet.
Ingrediente:
3 kg de gogoșari
1 litru de oțet
- O băutură tradiţională din Lituania, folosită şi ca remediu naturist, revine în forţă. Apar afaceri pe...
- Cadou extravagant de Paşte. Louis Vuitton lansează o geantă comestibilă din ciocolată. Preţul i-a uimit pe cei...
- Oamenii căsătoriţi, predispuşi la demenţă. Descoperirea surprinzătoare a unui studiu făcut în SUA, timp de...
- Scena savuroasă eliminată din ultimul episod al sezonului 3 "The White Lotus"
- Diamantul "Albastru mediteraneean" de 10,03 carate, expus la Abu Dhabi. Valoarea lui, estimată la 20 mil. $
2 litri de apă
3 linguri sare gronjoasă
250 grame de zahăr
condimente pentru murături
Se amestecă aceste ingrediente și se pun pe foc, apoi se adaugă condimente pentru murături și se lasă până dă în clocot. Gogoșarul tăiat se pune în acest amestec și se lasă 5-7 minute până își schimbă culoarea. Cu ajutorul unei palete se scoate gogoșarul și se așează în borcane. Se ornează cu frunze și rădăcini de țelină, morcovi și bucățele de conopidă. La sfârșit se toarnă compoziția care a fost lăsată la foc mic peste gogoșari. Se strâng borcanele bine și se depozitează undeva la rece timp de 2 săptămâni.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰
Nu se mai pot adăuga comentarii la acest articol