GREȘELILE FRECVENTE pe care le faci când pui MURĂTURI
Sunt cele mai frecvente greşeli pe care le faci în pregătirea murăturilor

Sunt cele mai frecvente greşeli pe care le faci în pregătirea murăturilor
- Sunt îndulcite prea mult
Murăturile trebuie să fie acre şi sărate, nu dulci. Nu este nimic în neregulă dacă pui zahăr, însă trebuie urmarită cu atenţie reţeta: unele reţete presupun mai mult de un sfert de cană de zahăr.
Articolul continuă după reclamă
- Prea mult oţet
Pe acelaşi subiect
- Cum a câștigat o britanică peste 5.000 € din vânzarea online de haine second-hand. Greșelile care te pot costa...
- "Să nu vă pierdeţi niciodată speranţa". O căţeluşă teckel din Australia, găsită după 529 de zile
- Tărâm de poveste. Locul din România unde bujorii de stepă oferă o privelişte de neuitat
- Un grup de 23 de căprioare, descoperite în Rezervația Cernobîl. Record istoric pentru zonă
- Ce puteţi face cu cozonacul rămas de Paşte, dacă s-a uscat. "Să nu cumva să îl aruncaţi"
Dacă folosești doar oţet pentru compoziţia murăturilor, gustul lor va fi prea ascuţit şi înţepător. Alege o reţetă care include şi apă.
- Compoziţia pentru murături înseamnă mai mult decât apă, sare, zahăr sau oţet
Pe lângă ingredientele esenţiale, ar fi recomandată adăugarea unor condimente: seminţele de muştar, bucăţile de ardei sau frunzele de dafin sunt arome clasice.
Înapoi la Homepage
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰
Fii primul care comentează