Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 iunie 2018. Mărire de salariu, aventură şi o cerere în căsătorie

Horoscop 22 iunie 2018. O zi benefică pentru schimbări importante în viaţa voastră. Ar trebui să vă gândiţi cum să vă reamenajaţi locuinţa, pentru a-i da un aer proaspăt şi primitor. În afacerile personale nu insistaţi să faceţi modificări, lucrurile merg din ce în ce mai bine aşa cum sunt acum.

Horoscopul zilei de 22 iunie prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 22 iunie anunţă schimbări importante pentru mai multe zodii - Observator

Horoscop 22 iunie 2018. O zi benefică pentru schimbări importante în viaţa voastră. Ar trebui să vă gândiţi cum să vă reamenajaţi locuinţa, pentru a-i da un aer proaspăt şi primitor. În afacerile personale nu insistaţi să faceţi modificări, lucrurile merg din ce în ce mai bine aşa cum sunt acum.

În dragoste va trebui să vă gândiţi foarte bine la ceea ce vă doriţi de la partenerul dumneavoastră, ceea ce vă nemulţumeşte şi dacă doriţi ca lucrurile să meargă mai bine, poate chiar să întemeiaţi o familie, purtaţi o discuţie serioasă în care să vă descărcaţi de sentimente.

Horoscop 22 iunie 2018 Berbec

Vinerea pentru Berbeci este una liniştită şi frumoasă. Vă veţi bucura de faptul că în câteva ore veţi termina munca şi veţi putea pleca într-o excursie interesantă. Peisajele pitoreşti şi oamenii alături de care călătoriţi vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi atât de bine încât vă veţi dori să vă întoarceţi. Astfel o nouă călătorie în aceeaşi zonă va fi planfiicată pentru săptămâna următoare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 22 iunie Taur

Taurul îşi va schimba comportamentul obișnuit în această zi, dar nu va fi în favoarea lui neapărat. La locul de muncă vă veţi canaliza toată atenţia asupra unui nou coleg care vă atrage atât de mult încât uitaţi de atribuţii şi flirtaţi necontenit. Vă veţi dori să le atrageţi atenţia sub orice formă, dar comportamentul dvs lipsit de profesionalism va atrage mai degrabă atenţia şefului care vă va face să înţelegeţi această greşeală, de unul singur, mai târziu.

Horoscop 22 iunie Gemeni

Gemenii primesc veşti bune referitoare la soarta eforturilor lor creative. Aparent, unul dintre proiectele dvs a reprezentat un progres imens şi a câştigat popularitate la audienţă largă. Un lucru extrem de încurajator, care vă va oferi un imbold pentru a lucra mai mult, astfel încât să nu dezamăgiţi cu creaţiile viitoare. Nu veţi avea însă timp să vă terminaţi proiectul în această zi, dar veţi da dovadă de multă inspiraţie şi veţi obţine rezultate îmbucurătoare.

Horoscop 22 iunie Rac

O zi extrem de plictisitoare pentru Raci. În plus, va trebui să participaţi şi la un eveniment important în casa unei rude de-a dumneavoastră şi tot ce vă întrebaţi este: „Ce fac eu aici, înconjurat de oameni cu care nu am niciun interes comun şi cu care nu am ce vorbi?” Desigur, aceasta nu este o atitudine politicoasă faţă de rude, nu vă puteţi permite să vă ridicaţi şi să plecaţi, pur şi simplu. Va trebui să suportaţi orele extenuante şi la final, când evenimentul se va încheia, veţi putea respira uşurat.

Horoscop 22 iunie Leu

Leul trebuie să-şi ascundă starea de moleşeală şi leneveală în această zi, mai ales că este implicat în mai multe proiecte oficiale. Această sarcină este foarte importantă, de ea depinzând nu numai salariul dvs actual ci şi o viitoare carieră. Încercaţi să faceţi un sacrificiu şi să nu dezamăgiţi persoanele care şi-au pus baza în dvs. Dacă acest proiect dificil v-a dat bătăi de cap toată ziua, seara aveţi şansa de a vă odihni aşa cum vă doriţi.

Horoscop 22 iunie Fecioară

Fecioara este încăpăţânată şi refuză astăzi orice sfat referitor la viaţa lor intimă, de dragoste. Desigur sunteţi liberi să credeţi ce doriţi şi să faceţi ce credeţi de cuviinţă că este mai benefic pentru dvs şi relaţia pe care o aveţi, dar poate ar trebui totuşi să ascultaţi şi sfaturile persoanelor apropiate. Dacă familia sau prietenii vă spun lucruri nu prea frumoase despre comportamentul pe care îl are jumătatea dumneavoastră, nu fiţi indignaţi şi nu răspundeţi jignitor. Ei doar încearcă să vă protejeze, iar dacă refuzaţi acum să recunoaşteţi adevărul pe care toţi încearcă să vi-l pună pe tavă, fiţi pregătiţi ca în viitorul apropiat să nu aveţi parte de un şoc. Poate jumătatea voastră nu e chiar cine v-aţi imaginat dumneavoastră.

Horoscop 22 iunie Balanţă

Odihnă emoţională completă pentru Balanţă astăzi. După ce vă veţi termina lucrul, vă veţi lua la revedere de la colegii dvs şi vă veţi îndrepta spre un loc însorit, cu un iaz blând unde veţi fi aşteptat de persoana pe care o iubiţi mai mult decât viaţa. Sună perfect nu? Veţi petrece multe momente frumoase, salvate sub forma a zeci de fotografii. Simţiţi-vă liber să postaţi aceste imagini pe reţelele sociale, ca toţi cei ce ţin la dvs să se bucure pentru fericirea dvs, iar cei ce nu să-şi poată muşca limba de invidie.

Horoscop 22 iunie 2018 Scorpion

Scorpionul are de rezolvat probleme financiare importante în această zi. Gândindu-vă unde să investiţi capitalul, renunţaţi la riscuri şi aventuri. În mediul dumneavoastră există o persoană care are un venit mic, dar stabil, adus de propria lui întreprindere. Veţi analiza această opţiune de a investi în firma prietenului, permiţând astfel acestei mici companii să crească şi să vă ofere câştiguri regulate.

Horoscop 22 iunie Săgetător

Săgetătorul rezistă cu greu de-a lungul acestei zile obositoare şi totuşi plictisitoare. Vă veţi începe ziua cu un proiect dificil la serviciu, iar seara veţi participa la un eveniment care nu prea vă încântă. Ba chiar veţi participa doar de dragul jumătăţii dvs, dar ulterior vă veţi da seama că vă simţiţi chiar bine, deşi aceasta se va simţi prost că v-a adus împotriva voinţei dvs. Toţi ochii celor adunați vor fi îndrumați numai asupra voastră și toți vor concura pentru a flirta cu dvs, motiv pentru care vă veţi confrunta cu jumătatea dvs acasă, unde veţi fi pus la zid pentru faptul că v-aţi arătat chiar încântat şi nu aţi prea refuzat ochii care flirtau.

Horoscop 22 iunie 2018 Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă dificilă în relaţia lor amoroasă, fiind confuzi în ceea ce-l priveşte pe partener, care dă dovadă de un comportament total neobişnuit. Ei vă vor reproşa şi vă vor critica pentru tot ceea ce faceţi bine sau nu în ultimul timp şi nu se opresc din a vă insulta, parcă inconştienţi de faptul ca astfel de vorbe vă afectează. Nu vă faceţi griji şi nu puneţi la suflet, lăsaţi-vă partenerul să se liniştească şi apoi încercaţi să discutaţi despre această ceartă. Vă vor recunoaşte că a fost doa ro ieşire nervoasă, din cauza oboselii acumulate şi că tot ce au făcut a fost să-şi verse nervii şi frustrarea asupra dumneavoastră.

Horoscop 22 iunie Vărsător

Staţi de parte de munca dificilă care v-ar afecta foarte tare în plan psihic. Încercaţi să combinaţi munca cu odihna pentru a nu risca să picaţi efectiv de oboseală la un momentdat. Seara recomandabil ar fi să vă luaţi o pauză lungă de odihnă, în faţa televizorului, pe o canapea confortabilă, urmărind serialul favorit. Explicaţi-le prietenilor şi rudelor care vă invită în oraş că nu vă simţiţi foarte bine şi aveţi nevoie să vă relaxaţi.

Horoscop 22 iunie Peşti

Vinerea aceasta aduce pentru Peşti multe momente plăcute petrecute în braţele persoanei iubite. La sfârșitul acestei seri romantice, totuși, va exista un conflict minor. Puteţi preveni o escaladare dacă evitaţi cât se poate de mult să intraţi într-o altercaţie cu partenerul dvs. Lăsaţi de la dvs, măcar acum, altfel toată seara va fi ruinată, iar această dispută, ar avea toate şansele să distrugă această relaţie frumoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 22 iunie 2018. Mărire de salariu, aventură şi o cerere în căsătorie