Antena Meniu Search
x

Migrant prins când intenţiona să ajungă în Ungaria ascuns în toaleta unui vagon de tren

Un migrant pakistanez de 26 de ani a fost prins, miercuri dimineaţa, când intenţiona să iasă ilegal din România, ascuns în toaleta unui vagon de tren.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.01.2020, 16:56

Migrantul era solicitant de azil în România
Poliţiştii de frontieră l-au prins pe migrant în toaleta trenului - Poliţia de Frontieră

Un migrant pakistanez de 26 de ani a fost prins, miercuri dimineaţa, când intenţiona să iasă ilegal din România, ascuns în toaleta unui vagon de tren.

Migrantul s-a urcat în tren la Braşov, cu direcţia Budapesta, însă poliţiştii de frontieră l-au găsit la un control efectuat la Punctul de Trecere a Frontierei Episcopia Bihor.

Conform anchetatorilor, "migrantul nu a prezentat un document de călătorie în baza căruia să efectueze formalităţile de frontieră, motiv pentru care a fost coborât din tren şi condus la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări".

S-a stabilit că migrantul era solicitant de azil în ţara noastră şi intenționa să treacă ilegal frontiera în Ungaria, având ca destinaţie finală un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Migrant prins când intenţiona să ajungă în Ungaria ascuns în toaleta unui vagon de tren