Antena Meniu Search
x

O dubă plină cu jandarmi a intrat în plin într-un Audi Q7, momentul impactului, filmat (video)

O dubă plină cu jandarmi a intrat în plin într-un Audi Q7, iar momentul impactului a fost filmat. Duba a intrat pe roșu în intersecție, cu un girofar pus pe pord pornit, dar fără semnale acustice în funcțiune.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.05.2020, 09:40

Accident Suceava
Momentul impactului, surprins de camerele de supraveghere - Captură video
  • Mașina Jandarmeriei ducea echipajul să facă schimb de tură.
  • Nu avea semnalele acustice pornite.

Duminică seara, în intersecția semaforizată de la Ițcani, în Suceava, o dubă plină cu jandarmi a intrat pe roșu și a lovit în plin un Audi Q7 care circula pe verde. Mașina Jandarmeriei avea un girofar în funcțiune pe bord, dar nu și semnale acustice pornite.

Vehiculul aparținând Inspectoratului Județean de Jandarm Suceava se îndrepta spre Costâna, pentru ca echipajul să facă să schimbul de tură, scrie Ziar de Suceava.

Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea tamponării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » O dubă plină cu jandarmi a intrat în plin într-un Audi Q7, momentul impactului, filmat (video)