Antena Meniu Search
x

O tânără mamă se pregătea să-şi ia adio de la viaţă la doar 22 de ani. S-a trezit cu faţa albastră, după o vizită la un salon din Leeds

O tânără mamă în vârstă de 22 de ani a trecut prin spaima vieţii după ce faţa şi gâtul ei au devenit albastre. Totul, după ce şi-a făcut un cercel nou, cunoscut sub numele Tragus. Courtney a ajuns de urgenţă la spital, unde un medic i-a spus că "nu a mai văzut aşa ceva niciodată".

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 18:51

- Triangle News via Daily Mail

Courtney Taylor, o tânără mamă de 22 de ani din Leeds, Marea Britanie, a ajuns la spital în grabă, după ce a observat că faţa ei începe să se albăstrească. Îngrozită că inflamaţia de la nivelul gâtului şi obrazului poate semnala o infecţie mortală, tânăra i-a implorat pe medici să o salveze, relatează Daily Mail. Cu puţin timp în urmă, fusese la un salon de piercing-uri pentru a-şi face un nou cercel, în partea anterioară a cartilajului - Tragus. S-a hotărât să facă acest lucru pentru ambele urechi, dar în timp ce partea dreaptă s-a vindecat fără probleme, stânga a avut de suferit. Zona era inflamată, dureroasă, iar dezinfectarea rănii era imposibilă. 

La spital, medicii nu ştiau ce diagnostic să pună

Terifiată că ar putea fi vorba de septicemie într-un stadiu avansat, Courtney s-a adresat medicilor, care au dat din cap uimiţi. Unul dintre ei chiar i-a spus că nu a mai văzut aşa ceva niciodată. Se pare că cercelul era prea aproape de una din venele de pe faţă, iar un nerv ar fi putut fi atins în timpul procedurii. Cu antibiotice şi îngrijiri de specialitate, pata albastră s-a mai retras, iar tânăra se simte mai bine. Riscurile unei asemenea proceduri estetice trebuie, însă, să capete mai multă vizibilitate, este de părere Courtney Taylor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?

Observator » Mapamond » O tânără mamă se pregătea să-şi ia adio de la viaţă la doar 22 de ani. S-a trezit cu faţa albastră, după o vizită la un salon din Leeds