Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie care suferă de fobie de urechi extremă merge de fiecare dată cu groază la salon, în Marea Britanie: „Îmi vine să vomit când trebuie să-mi tund părul” - GALERIE FOTO

Gest de omenie din partea unei femei care suferă de fobie extremă de urechi. Va încerca să-şi învingă teama, tunzându-şi părul pentru o campanie umanitară.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.05.2021, 18:46

Holly Hardy-Johnson are aftifobie încă din copilărie şi nu îşi aduce aminte să fi existat vreun moment în care să nu fi păşit cu groază într-un salon de coafură. „Frica de urechi” i-a afectat viaţa mai mult decât îşi poate aminti.

Femeia suferă de aftifobie

Pe lângă faptul că nu poate lăsa pe nimeni să îi atingă urechile, nici ea nu poate atinge urechile altora de teamă.

Femeia de 36 de ani recunoaşte că frica şi anxietatea i-au provocat stări de greaţă şi vomă de fiecare dată când a trebuit să îşi calce într-un salon pentru a se tunde.

Pe acelaşi subiect

„Am avut întotdeauna o problemă cu oamenii care îmi ating urechile și nu pot atinge urechile altora. Este un lucru foarte ciudat. Am fost zoolog timp de mulți ani și singurele urechi cu care mă simțeam în regulă erau cele ale animalelor. Am evitat întotdeauna tunsorile. Aștept mereu şi prelungesc momentul în care chiar trebuie să merg la salon. Majoritatea femeilor consideră că este o experiență plăcută, dar eu o fac doar pentru că trebuie făcută. Uneori e îngrozitor. În trecut mi s-a făcut rău la tuns. Sunt neliniștită tot timpul, trebuie să mă așez pe mâini pentru a mă opri să nu sar de pe scaun. Întregul proces de la intrarea prin ușa coaforului până la plecare este îngrozitor. Coaforii sunt întotdeauna minunați, sunt doar eu de vină, la mine e problema. Îmi vine să vomit când trebuie să-mi tund părul” a povestit Holly.

În ciuda fricii extreme, Holly a decis să înfrunte fobia şi să-şi facă o tunsoare pentru caritate. Speră acum să strângă un total de 550 de lire pentru campania „Little Princess Trust”, tăindu-și mai mult de șapte centimetri de păr la salonul 21 din Nantwich.

„Teoria mea despre această iniţiativă este că am trăit cu toții o pandemie, dar unii copii - tineri au trecut prin această perioadă având deja condiţii grave de sănătate. Trebuie să facem o diferenţă” a adăugat ea. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până în prezent a strâns 300 de lire sterline şi spune că bunătatea oamenilor care s-au implicat în proiect este incredibilă, mai ales ajutând la creşterea gradului de conştientizare, potrivit Mirror.

Holly urmează să-și tundă părul sâmbătă după-amiaza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie care suferă de fobie de urechi extremă merge de fiecare dată cu groază la salon, în Marea Britanie: „Îmi vine să vomit când trebuie să-mi tund părul” - GALERIE FOTO