Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 decembrie 2021. Descoperire neaşteptată făcută de roverul Perseverance pe Marte

Observator de bine, 16 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 16.12.2021, 18:25

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 16 decembrie

1) Vaccinul Johnson & Johnson poate fi folosit ca doză ”booster” împotriva covid-19. Agenţia Europeană a Medicamentului a făcut recomandarea după ce datele au arătat ca riscul de efecte secundare este foarte mic.

2) Dacă mai aveţi în casă bancnote vechi de 2.000 de lei, cu Eclipsa de Soare, e bine să ştiţi că au ajuns să valoreze o avere astăzi. Persoanele care le pun în vânzare pe internet reuşesc să obţine pe ele chiar şi 4.000 de lei.

3) Descoperire neaşteptată făcută de roverul Perseverance pe Marte. Robotul de la NASA a găsit dovezi care arată că pe Planeta Roşie au avut loc erupţii vulcanice însemnate.

4) Bruce Springsteen şi-a vândut catalogul muzical pentru 500 de milioane de dolari. Cântăreţul are în palmares 20 de trofee Grammy, iar albumul său "Born in The USA" a fost certificat de 15 ori cu discul de platină.

5) Lewis Hamilton a devenit cavaler al Marii Britanii, fiind înnobilat de Prinţul Charles. Pilotul de Formula 1 a terminat pe locul 2 ultimul sezon, însă deţine recordul de titluri alături de Michael Schumacher.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 decembrie 2021. Descoperire neaşteptată făcută de roverul Perseverance pe Marte