Antena Meniu Search
x

Proteste antiguvernamentale în București și în țară. Peste 5 mii de oameni au fost în Piața Victoriei

Mii de oameni protestează în Piața Victoriei din București, într-o manifestație îndreptată împotriva PSD și a guvernului. Proteste similare au loc și în alte orașe ale țării.

Protestatari în Piața Victoriei din București
Protest antiguvernamental în Piața Victoriei din București - Hepta

Peste 5 mii de oameni au protestat în Piața Victoriei din București, într-o manifestație îndreptată împotriva PSD și a guvernului. Proteste similare au avut loc și în alte orașe ale țării.

Protestul a început la ora 18.00, când s-au strâsn sute de oameni în Piața Victoriei din București. Numărul protestatarilor a crescut ulterior și a ajuns la peste 5 mii. La ora 21, demonstranții și-au aprins lanternele telefoanelor mobile și au strigat ”Demisia!”

Au fost și momente tensionate între jandarmi și unii protestatari care au scandat împotriva forțelor de ordine.

Manifestanții au cerut demisia Guvernului şi au scandat ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii!” şi ”Demisia!”. Circulaţia rutieră a fost oprită pe Bd Aviatorilor de la strada Arhitect Ion Mincu spre Piaţa Victoriei. Traficul a fost restricţionat şi pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf spre Piaţa Victoriei.

Sute de persoane au protestat şi la Timişoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi. Zeci de persoane au manifestat şi în alte oraşe din ţară. Protestul a fost anunțat pe Facebook.

Demonstranții antiguvernamentali acuză coaliţia PSD-ALDE că nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală şi îndepărtează România de standardele europene şi democratice şi o aruncă într-un regim în care domnesc doar interesele celor care au acces la politică.

Surtsa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Proteste antiguvernamentale în București și în țară. Peste 5 mii de oameni au fost în Piața Victoriei