Antena Meniu Search
x

RADET Bucureşti începe probele la cald pentru furnizarea căldurii

RADET a anunțat că începe probele la cald pentru furnizarea căldurii, duminică seara, începând cu ora 23:00. Măsura vine după ce s-au preconizat temperaturi în scădere pentru ultimele zile din octombrie.

de Redactia Observator

la 27.10.2019, 07:28

RADET București
RADET va începe furnizarea agentului termic în București, pe fondul scăderii temperaturilor - Profimedia Images

RADET a anunțat că începe probele la cald pentru furnizarea căldurii, duminică seara, începând cu ora 23:00. Măsura vine după ce s-au preconizat temperaturi în scădere pentru ultimele zile din octombrie.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16.05.2018, respectiv după "înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”, se arată în comunicatul RADET.

"Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire", arată sursa citată.

RADET aminteşte că, de la începutul lunii octombrie, furnizează căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris, prin reprezentanţii legali, la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected].

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.94.42 şi 0800.820.002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » RADET Bucureşti începe probele la cald pentru furnizarea căldurii