Antena Meniu Search
x

Român mort la Roma. A fost ucis de un conaţional

În urmă cu câteva zile, carabinierii din Roma au descoperit, într-un canal situat în apropiere de via dei Casali di San Sisto, cadavrul lui Neculai Roşu, un român în vârstă de 50 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.05.2019, 15:42

Criminalul are 37 de ani şi a fost arestat
Carabinierii au avut nevoie doar de aproximativ 48 de ore pentru a afla cine este criminalul - Hepta

În urmă cu câteva zile, carabinierii din Roma au descoperit, într-un canal situat în apropiere de via dei Casali di San Sisto, cadavrul lui Neculai Roşu, un român în vârstă de 50 de ani.

Carabinierii au ajuns la faţa locului, după ce au fost alertaţi de un localnic care a observat un picior ieşind din noroiul adunat în canalul respectiv.

Autorul crimei de la Roma, un român în vârstă de 37 de ani

Conform Roma Today, iniţial s-a crezut că a fost vorba despre un accident sau o sinucidere, dar necropsia a scos la iveală faptul că românul fusese lovit de mai multe ori la nivelul capului şi la nivelul corpului.

Pe acelaşi subiect

Astfel s-a ajuns la concluzia că românul nu a murit din cauza căzăturii, ci din cauza loviturilor încasate.

După o anchetă fulger efectuată printre prietenii din anturajul românului, carabinierii l-au reţinut pe M. S. D., un alt român în vârstă de 37 de ani, fără rezidenţă stabilă.

Bărbatul a recunoscut crima, precizând că s-a certat cu Neculai Roşu şi l-a lovit cu o bară de fier de mai multe ori. Ulterior, ajutat de fratele său, a aruncat cadavrul în canalul situat în apropierea barăcii în care stăteau.

M. S. D. a fost arestat, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de crimă, în timp ce fratele său este cercetat în stare de libertate pentru complicitate la ascunderea cadavrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român mort la Roma. A fost ucis de un conaţional