Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, reţinut după ce a fost acuzat de exhibiționism printre mormintele cimitirului

Un tânăr de 16 ani, acuzat că ar fi comis acte de exhibiționism printre mormintele cimitirului din Ploiești a fost reținut, duminică, de polițiștii prahoveni, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 18:49

Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, reţinut după ce a fost acuzat de exhibiționism printre mormintele cimitirului
- Shutterstock

Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au reținut un tânăr, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. „În fapt, la data de 4 martie a.c., tânărul în cauză, în timp ce se afla într-un cimitir din municipiul Ploiești ar fi săvârșit acte de exhibiționism printre mormintele cimitirului”, spun reprezentanții Poliției Prahova.

În urma cercetărilor, cel bănuit de comiterea faptei a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani, din Ploiești. În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, reţinut după ce a fost acuzat de exhibiționism printre mormintele cimitirului