Antena Meniu Search
x
LIVE

Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, reţinut după ce a fost acuzat de exhibiționism printre mormintele cimitirului

Un tânăr de 16 ani, acuzat că ar fi comis acte de exhibiționism printre mormintele cimitirului din Ploiești a fost reținut, duminică, de polițiștii prahoveni, informează news.ro.

De Redactia Observator la 05.03.2023, 18:49
Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, reţinut după ce a fost acuzat de exhibiționism printre mormintele cimitirului
- Shutterstock

Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au reținut un tânăr, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. „În fapt, la data de 4 martie a.c., tânărul în cauză, în timp ce se afla într-un cimitir din municipiul Ploiești ar fi săvârșit acte de exhibiționism printre mormintele cimitirului”, spun reprezentanții Poliției Prahova.

În urma cercetărilor, cel bănuit de comiterea faptei a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani, din Ploiești. În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr de 16 ani din Ploieşti, reţinut după ce a fost acuzat de exhibiționism printre mormintele cimitirului