Antena Meniu Search
x

Foile pe care au fost scrise versurile a două hituri ale lui David Bowie, scoase la licitație. Cu cât s-ar putea vinde obiectele legendarului muzician

Versurile scrise de mână de David Bowie pentru două dintre cântecele sale ar putea fi vândute cu 100.000 de lire sterline la o licitație care va avea loc în curând. Acestea conțin corecturile, ciornele și notițele regretatului cântăreț din momentul când a lucrat  la piesele "Rock ’n’ Roll Suicide" și "Suffragette City", transmite BBC.

de Adrian Popovici

la 25.11.2023, 18:07

David Bowie
Foile pe care au fost scrise versurile a două hituri ale lui David Bowie, scoase la licitație. Cu cât s-ar putea vinde obiectele legendarului muzician - Shutterstock

Ambele piese apar pe albumul său clasic din 1972, "The Rise and Fall of Ziggy Stardust" și "Spiders from Mars." O casă de licitații a vândut anterior o pagină cu versurile scrise de mână de Bowie ale hitul"Starman"  pentru 165.000 de lire sterline.

O scrisoare care însoțește pagina afirmă că aceasta a fost oferită proprietarului original de către Bowie la Trident Studio, alături de alte câteva pagini de versuri originale, inclusiv unele care au fost distruse. Pagina a fost împrumutată muzeului V&A și a rămas într-o expoziție organizată de instituție timp de cinci ani.

Această licitație include, de asemenea, un carnet de versuri deținut anterior de Noel Gallagher de la Oasis, care conține versurile pieselor "She's Electric", "Going Nowhere", "Step Out Tonight", "Rockin' Chair" și "Champagne Supernova".

O pagină cu versuri scrise de mână de Jim Morrison, liderul trupei The Doors, este, de asemenea, scoasă la vânzare, împreună cu chitare, amplificatoare și partituri muzicale care au aparținut multor altor celebrități.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Foile pe care au fost scrise versurile a două hituri ale lui David Bowie, scoase la licitație. Cu cât s-ar putea vinde obiectele legendarului muzician