Antena Meniu Search
x

ACCIDENT CUMPLIT în Olt. CINCI morți, după ce un TIR scăpat de sub control a SPULBERAT două mașini de pe șosea. Cod roşu de intervenţie (VIDEO)

Un accident cumplit a avut loc luni în localitatea Bobiceşti, judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un tir. A fost activat planul roşu de intervenţie.

UPDATE 18:00 - Bărbatul de 63 de ani, transportat în comă la spital, a decedat.

UPDATE 17:17: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au declarat că patru persoane aflate într-un autoturism Ford implicat în accidentul de pe DN 65 au murit. Este vorba despre o femeie de 32 ani, un bărbat de 38 de ani, precum şi doi copii - un băieţel şi o fetiţă - a căror vârstă nu a fost încă stabilită.

Conform sursei citate, un bărbat de 63 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportat în comă la Spitalul Judeţean Slatina.

Totodată, la unitatea medicală a ajuns şi şoferul autotrenului, în vârstă de 30 ani, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa.

UPDATE 16:55: Persoanele decedate fac parte toate din aceeaşi familie şi se aflau în prima maşină în care a intrat tirul. Mama era la volan, tatăl în dreapta, copii, cu vârste între 3 şi 5 ani, în spate. Femeia a decedat pe loc. Şoferul celei de-a doua maşini în care a intrat TIR-ul este în comă la spitalul din Slatina.

UPDATE 16:41: Conform presei locale, după primele cercetări la faţa locului accidentul s-a produs după ce un cauciuc al TIR-ului a explodat, maşina a intrat pe contrasens şi a izbit frontal două autoturisme.

UPDATE 16:10: Din păcate, numărul morţilor a crescut la 4, inclusiv cei doi copii. De asemenea părinţii lor au decedat.

Un accident cumplit a avut loc luni pe DN 65, în localitatea Bobiceşti, judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un tir. O femeie a murit, iar doi copii, în vârstă de 5-6 ani, au fost preluaţi de Salvare în stare gravă.  A fost activat planul roşu de intervenţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunt în total şase victime, un bărbat fiind încarcerat într-unul dintre autoturisme.

O femeie, şoferiţa unei maşini implicate în accidentul de pe DN 65, a murit, iar altă persoană este în stare foarte gravă, fiind resuscitată. 

În cazul acesteia la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

La faţa locului intervin două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, o descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi trei echipaje medicale SAJ Olt.

Ştire în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT CUMPLIT în Olt. CINCI morți, după ce un TIR scăpat de sub control a SPULBERAT două mașini de pe șosea. Cod roşu de intervenţie (VIDEO)