Antena Meniu Search
x

Ambasadele ucrainene din UE primesc pachete "însângerate", cu ochi de animale

Mai multe ambasade Ucrainene din străinătate au primit pachete suspecte, conținând ochi de animale, a anunțat Kievul, după ce în Spania au fost primite „scrisori-bombă”, potrivit Sky News.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 14:39

Ambasadele ucrainene din UE primesc pachete "însângerate", după ce în Spania au fost primite scrisori-capcană
Ambasadele ucrainene din UE primesc pachete "însângerate", după ce în Spania au fost primite scrisori-capcană - Twitter

Pachetele, îmbibate într-un lichid cu o „culoare distinctivă”, au fost trimise la ambasadele Kievului din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia. Ele au fost primite și la consulatele generale din Napoli și Cracovia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe scrisori-bombă suspecte au fost detectate în Spania în această săptămână, inclusiv de biroul premierului spaniol, de ambasada Ucrainei și de o companie de armament care aprovizionează Ucraina.

Nu este clar dacă incidentele au legătură între ele, dar două scrisori trimise în Spania par să provină de la același expeditor, deoarece pe ambalaj a fost găsită o adresă de e-mail identică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ambasadele ucrainene din UE primesc pachete "însângerate", cu ochi de animale