Antena Meniu Search
x

Video Imagini apocaliptice în Houston. Oraşul s-a scufundat în întuneric în mai puţin de 4 minute, înainte ca urgia să se declanşeze

Imagini apocaliptice într-un oraş devastat de rafale de vânt de 160 de kilometri pe oră! Geamurile zgărie-norilor şi tencuiala caselor din Houston, Texas, au fost pur şi simplu smulse de vijelia nemaivăzută. Cel puţin patru oameni au murit, iar aproape un milion de case nu mai au electricitate din cauza ciclonului. 

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 21:49

Oraşul Houston s-a scufundat în întuneric în mai puţin de 4 minute. Norii negri au acoperit brusc cerul şi au prevestit urgia. 

Metropola zdrobită de uragan a arătat apocalitic. În şantiere, macaralele s-au balansat haotic, iar una a căzut şi a zdrobit un muncitor care a murit pe loc. Încă trei localnici au pierit striviţi sub copacii frânţi de rafalele infernale. Oficialii au ridicat alerta de calamitate naturală la nivelul 4, cel mai ridicat şi extrem de rar folosit. 

Imagini apocaliptice în Houston

Vezi și

John Whitmire, primar Houston: Am avut o furtună cu vijelii de 160 de kilometri pe oră. Echivalentul unui uragan. Staţi în case! Nu vă duceţi mâine la serviciu decât dacă sunteţi muncitori esenţiali!

Pe acelaşi subiect

Vijelia a făcut praf geamurile zgârie-norilor din centrul Houstonului şi a pus la pământ zeci de stâlpi de înaltă tensiune. 900.000 de locuinţe au rămas fără electricitate. 

Ciclonul a lăsat în urmă un oraş lovit parcă de război. Marile bulevarde din centru erau pline de cioburi şi moloz. 

Imagini incredibile şi în Italia, în apropiere de Verona. Un tren de marfă a fost răsturnat de o furtună extremă, care a adus vânt de 150 de kilometri pe oră. Unde se termină linia ferată este depoul feroviar. Furtuna a răsturnat 8 vagoane. Într-o perioadă atât de scurtă de timp, 8 vagoane au fost răsturnate

În nordul Italiei, autorităţile au decretat stare de urgenţă după 48 de ore de ploi violente. La Veneţia, apa s-a revărsat în cascade pe treptele caselor.

În Lombardia, pompierii au primit peste 1.000 de apeluri de ajutor. Oameni şi animalele lor de companie au fost salvaţi cu bărci pneumatice. În apropiere de Milano, echipele de salvare încearcă să găsească un bărbat de 66 de ani, luat de viitură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Stiri externe » Imagini apocaliptice în Houston. Oraşul s-a scufundat în întuneric în mai puţin de 4 minute, înainte ca urgia să se declanşeze