Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul când P. Diddy o loveşte pe Cassie Ventura, surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile din 2016 cofirmă plângerea făcută de model anul trecut

Au apărut primele imagini de la incidentul din 2016 când Sean “Diddy” Combs sau P. Diddy îşi apucă, împinge şi îşi loveşte iubita, pe Cassie Ventura, în timpul unei altercaţii care se potriveşte cu acuzaţiile făcute de femeie într-un proces federal înaintat de femeie în luna noiembrie.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 22:57

Înregistrarea, obţinută exclusiv de CNN, îl arată pe rapper, producător și om de afaceri în timpul unui incident care, conform plângerii lui Ventura, a avut loc la hotelul InterContinental din Century City, Los Angeles, în timp ce îşi bruschează partenera.

Momentul când P.Diddy o loveşte pe Cassie Ventura

În imagini se vede cum Ventura iese dintr-o cameră de hotel și merge spre lift. Din cameră iese şi rapperul, ținând un prosop în jurul taliei, şi aleargă în hol după Ventura. El o apucă de partea din spate a gâtului și o aruncă pe podea. Încă ținând prosopul închis cu o mână, se întoarce apoi şi o loveşte.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce Ventura se află pe pământ, Combs ridică o geantă și o valiză de pe podea. Apoi se întoarce și o lovește din nou pe femeie, în timp ce aceasta stătea nemişcată pe podea. Aproximativ patru secunde sunt între cele două lovituri. Apoi o trage pe Ventura de pulover spre o cameră, după care pleacă.

Pe acelaşi subiect

Ventura este văzută ridicându-se încet în picioare. Îşi adună obiecte de pe podea și încearcă să ridice un telefon. Combs, încă în prosop și șosete, se întoarce şi pare că o împinge iar pe Ventura.

Câteva secunde mai târziu, el se așează pe un scaun, ia un obiect de pe o masă și îl aruncă cu forța spre Ventura. Cântăreaţa şi actriţa, care a ajuns la o înţelegere nedivulgată cu Combs, a refuzat să comenteze imaginile.

CNN a contactat reprezentanţii Combs şi InterContinental Hotels pentru comentarii. Combs a negat anterior acuzaţiile lui Ventura.

Acţiunea depusă în noiembrie de Ventura

Combs și Ventura, un model și cântăreață, au avut o relaţie cu du-te vino din 2007 – 2018. Cei doi au fost fotografiați împreună la premiera filmului „A Perfect Match” din Los Angeles, pe 7 martie 2016. Potrivit plângerii lui Ventura, care a menționat că altercația a avut loc în martie 2016, Combs era „extrem de beat și a bătut-o peste față, lăsând-o cu un ochi negru”. După ce Combs a adormit, Ventura a încercat să părăsească camera de hotel, dar s-a trezit și „a urmat-o în holul hotelului în timp ce striga la ea”, se mai spune în plângere.

După ce Ventura a intrat în lift, femeia spune că a luat un taxi să o ducă la apartamentul ei. "După ce și-a dat seama că fuga ei l-ar supăra pe Combs şi mai tare, Ventura s-a întors la hotel cu intenția de a-și cere scuze pentru că a fugit de agresorul ei", se mai arată în plângere. „Când s-a întors, personalul de securitate al hotelului i-a cerut să urce în taxi şi să meargă în apartamentul ei, sugerând că au văzut înregistrările camerei de supraveghere în care Combs o bate şi îi aruncă o sticlă în holul hotelului.”

Plângerea susține că Combs a plătit InterContinental Century City 50.000 de dolari pentru filmările de securitate din hol ale incidentului. Incidentul a făcut parte dintr-o serie de acuzaţii făcute în procesul din noiembrie în care Ventura a afirmat că a fost violată în 2018 şi a fost supusă ani de abuzuri fizice repetate şi de altă natură de către Combs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Momentul când P. Diddy o loveşte pe Cassie Ventura, surprins de o cameră de supraveghere. Imaginile din 2016 cofirmă plângerea făcută de model anul trecut