Antena Meniu Search
x

"Era la ușă. Mă aștepta ore în șir". Obsesie sumbră. Un bărbat de 64 de ani s-a deghizat într-un clovn și își urmărea peste tot vecina de care era îndrăgostit

Întâmplare halucinantă în Italia. O femei a trăit coșmarul vieții sale, după ce un vecin care a făcut o obsesie pentru ea a început să o urmărească costumat într-un clovn din filmele horror. 

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 18:49

Obsesie sumbră. Un bărbat de 64 de ani s-a deghizat într-un clov și își urmărea peste tot vecina de care era îndrăgostit
Obsesie sumbră. Un bărbat de 64 de ani s-a deghizat într-un clov și își urmărea peste tot vecina de care era îndrăgostit - Profimedia (poză ilustrativă)

Un bărbat de 64 de ani din Torino a devenit coșmarul unei femei, după ce acesta a făcut o obsesie pentru ea. Bărbatul a fost acuzat că a hărțuit-o pe femeie și a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare. Curtea de Apel din Torino a subliniat caracterul periculos și obsesiv al bărbatului când a dat sentința, potrivit La Repubblica.

O urmărea deghizat într-un clovn

Femeia a povestit că a fost supusă unui adevărat chin timp de luni de zile din cauza bărbatului. 

"Am fost urmărită constant. Dacă ieșeam, era la usă. L-am văzut prin vizor cum stătea și mă aștepta ore în șir. A fost un coșmar. Nu puteam face nimic fără ca el să nu alfe. Începusem să am insomnii", a povestit femeia.

Femeia a fost nevoită să instaleze camere de supraveghere peste tot în jurul casei pentru a face rost de dovezi. Pentru a scăpa de el s-a mutat chiar și într-o altă casă, însă bărbatul a reușit să o găsească și a urmărit-o și acolo.

În cele din urmă, femeia a mers la poliție cu dovezile. În fața instanței, bărbatul a susținut că el a avut o relație amoroasă cu femeia însă autoritățile au respins toate mărturiile sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » "Era la ușă. Mă aștepta ore în șir". Obsesie sumbră. Un bărbat de 64 de ani s-a deghizat într-un clovn și își urmărea peste tot vecina de care era îndrăgostit