Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Ștampila de management al calității pentru firma ta

Bravo! Ai reușit să-ți deschizi o firmă de IT! Și nu oriunde, ci chiar în inima Bucureștiului! Ai muncit din greu ca să-ți vezi visul cu ochii. Doar tu știi câte nopți nedormite ai cărat în spate, câți nervi și stres uneori inutil, alteori motivant, câtă energie risipită sau, dimpotrivă, canalizată în direcția care trebuie.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 12:06

Dar ce senzație când treci pragul firmei tale! Când privești înăuntru și realizezi că oamenii, birourile, pereții chiar, toate sunt reale, nu doar niște schițe și planuri pe o hârtie. Nu se compară cu nimic senzația aceasta, nu-i așa?

Momentan, ai doar șapte angajați în firmă, dar potențialul de dezvoltare e enorm. Vă ocupați cu web designul și asta vă ocupă tot timpul, o spui în sinea ta în spirit de glumă. Un timp prețios, care face bani, care returnează fiecare leu investit, întrucât tu și oamenii tăi vă pricepeți la ceea ce faceți, mai mult, vă simțiți ca peștele în apă, de aceea telefoanele potențialilor clienți nu contenesc să sune.

Îți vine să spui că, până acum, totul merge ca pe roate, dar știi că te-ai minți singur. De ce? Fiindcă ți-a mai rămas un hop mare de trecut. Unul dintre cele mai neplăcute hopuri din traseul profesional al oricărui antreprenor. Și anume birocrația românească sau legislația în vigoare privind companiile nou înființate. Un adevărat spin de trandafir înfipt în deget! Nici nu mai e nevoie să te întrebi cât e de dureros, ai simțit asta pe propria piele și o simți în continuare. Durerea nu a trecut, din păcate.

Articolul continuă după reclamă

Bineînțeles că, în primul și primul rând, ai rezolvat tot ce era de rezolvat cu ANAF-ul (altfel, compania ta nu ar fi avut cum să fie operațională). Apoi, ai efectuat o expertiză seismică a clădirii în care ți-ai deschis firma (să fii cu inima împăcată că tavanul și pereții nu se vor prăbuși peste angajații tăi la primul cutremur) și te-ai asigurat că ești cu toate actele în regulă în privința eventualelor incendii. Stingătoare cu pulbere, cu dioxid de carbon, truse de prim ajutor, tot tacâmul avizat de ISU, nici nu se mai pune problema.

Ce a mai rămas de făcut atunci? Ceva soft, subtil, dar nu mai puțin important ca formalitățile de mai sus.

Nu cumva iti doresti o certificare ISO ieftina? Fix asta îți lipsea! Fix de această certificare avea nevoie firma ta ca să poată zburda pe șine ca TGV-ul! Ca tu, în calitate de antreprenor, să poți scoate, în sfârșit, spinul de trandafir din deget care te-a incomodat și ți-a provocat dureri mari atâta amar de timp!

Și, dintre toate certificările din domeniu, tocmai Certificatul ISO 9001:2015 – cel care reprezintă standardul internațional pentru sistemul de management al calității – este trofeul lipsă din vitrina firmei tale!

Știi bine că acest certificat este adoptat de către mii de companii din întreaga lume și se potrivește oricărei organizații, indiferent de mărime sau domeniu de activitate. De asemenea, mai știi că Microsoft a fost un pion în adoptarea ISO 9001:2015, fapt ce a propulsat compania ca lider pe piața globală de software. Și a demonstrat, totodată, că și companiile de vârf pot obține beneficii majore de pe urma standardelor de calitate.

Tot în domeniul IT ca Microsoft activezi și tu (deși e de la sine înțeles că firma ta nu suportă comparații cu gigantul internațional). Și atunci de ce să nu obții o certificare ISO ieftină care să-ți îmbunătățească imaginea și reputația firmei și, implicit, să-ți aducă noi clienți? De ce să nu găsești oportunități noi pentru dezvoltarea afacerii? Și, în ultimă instanță, de ce să nu te menții cu un pas în fața concurenței?

Dacă intri pe site-ul certificareiso.ro, ai parte de toate aceste garanții ale calității. În ce mod se poate realiza acest lucru? În trei etape ușor de parcurs:

  1. Furnizarea informațiilor de care compania CertificareISO are nevoie pentru a certifica firma ta;

  2. Elaborarea documentației necesare pentru certificarea ISO;

  3. Garantarea obținerii certificatelor ISO necesare. În speță, certificatul ISO 9001:2015 privind sistemul de management al calității la care deja te-ai gândit.

Zis și făcut. Ați urmat acești trei pași simpli, atât tu, cât și CertificareISO și acum compania ta s-a alăturat celorlalte 6000 din 23 de țări care au obținut certificări ISO, datorită acestor servicii. O bornă mult așteptată pe care, în sfârșit, ai atins-o!

Un hop dificil pe care ți-ai propus să-l treci și, în cele din urmă, ai reușit! O ambiție personală care te-a zgândărit de ani de zile, te-a motivat și ți-a dat impulsul să te autodepășești – e acum împlinită!

Începe o nouă zi la firma ta din centrul capitalei. O zi de luni, în care cei șapte angajați, aceiași șapte oameni precum șapte furnici harnice, sunt puși pe treabă, mai motivați ca niciodată.

Nu din pricina salariilor și a bonusurilor de performanță – cu toate că și ele sunt substanțiale și valoarea lor va crește până la sfârșitul anului – ci pentru că în biroul tău, pe perete, asemenea unui trofeu (de vânătoare sau sportiv, semnificația e aceeași) e prins noul Certificat ISO 9001:2015.

De când n-ai mai avut o zi de luni așa bună?

Privești încântat realizarea ta, a companiei tale, a oamenilor care și-au dat timpul pentru ea și îți spui: Gata cu spinul de trandafir înfipt în deget! Gata cu durerea! Ai apelat la serviciile companiei care trebuie și, drept recompensă, firma pe care o administrezi a primit ștampila de management al calității.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Advertoriale » (P) Ștampila de management al calității pentru firma ta