Fiica lui Bruce Willis a împlinit 11 ani. Imagini emoţionante de familie postate pe Instagram de soţia actorului
A trecut un an de când Bruce Willis și-a anunțat retragerea din actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie. De atunci, actorul din "Pulp Fiction" a ieşit din lumina reflectoarelor, trăindu-şi viaţa liniştit, în compania familiei sale.
De Redactia Observator la 07.04.2023, 11:30Soția actorului, Emma Heming Willis, a profitat de ziua de naştere a fiicei sale, Mabel, care a împlinit 11 ani, pentru a împărtăşi mai multe fotografii de familie. În imagini apare actorul Bruce Willis jucându-se cu fiica sa, scufundându-se în piscină, legănând-o şi dându-i un sărut tandru pe cap, printre alte.
Bruce și Emma sunt căsătoriți din 2009 şi au împreună doi copii, Mabel şi Evelyn, care au fost, fără îndoială, un mare sprijin de când actorul a fost diagnosticat cu afazie, stându-i alături şi oferindu-i multă iubire şi linişte.
Bruce Willis suferă de demență frontotemporală
La mijlocul lunii februarie, familia Willis a anunțat într-un comunicat că Bruce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, o boală pentru care nu există tratament, potrivit Marca. Scrisoarea semnată de Emma, actuala soție a actorului, Demi Moore și fiicele sale Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn, a evidenţiat starea de sănătate a actorului.
"De când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD)", se arată în comunicat. "Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare".
Ce este demența frontotemporală, boala de care suferă Bruce Willis
Demența frontotemporală este rară și ușor asemănătoare cu boala Alzheimer, deși se caracterizează prin afectarea doar a anumitor regiuni ale creierului. Implică prezența unor substanțe străine în neuronii deteriorați, a căror origine este încă necunoscută.
Cu toate acestea, unele studii sugerează că genele anormale pot fi cauza bolii și că aceasta poate fi transmisă de la părinți la copii. Vârsta medie la care încep să apară primele simptome ale demenței frontotemporale sau FTD este de 54 de ani. Deși poate apărea la persoane de până la 20 de ani, apare cel mai adesea la persoanele cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani.