Antena Meniu Search
x

Video Bruce Willis a împlinit 68 de ani. La petrecere a participat inclusiv fosta lui soţie, Demi Moore

Imagini cu Bruce Willis, de ziua lui, au fost făcute publice de apropiaţii actorului. Demi Moore a postat un filmuleţ în care se bucură alături de fiicele sale şi de soţia lui Bruce Willis de ziua acestuia. 

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 14:10

Vezi și

Imaginile în care toată lumea cântă "la mulţi ani", iar actorul suflă în lumânări au devenit virale pe Internet. Actuala soţie a actorului, Emma Heming, a însoţit însă mesajul aniversar de un filmuleţ înduioşător. Acesta îl prezintă pe Bruce Willis alături de fiicele sale şi de actuala soţie. 

Deşi pare împăcată, partenera actorului a ţinut să spună că viaţa alături de Willis, de când acesta a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală, este dulce-amară. Cei doi au împreună două fiice în vârstă de 8 şi 10 ani. Bruce Willis a împlinit ieri 68 de ani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La mulţi ani, BW!”, a scris Demi Moore alături de videoclipul în care întreaga familie îi cântă „La mulţi ani”.

Pe acelaşi subiect

„Te iubesc şi ne iubesc familia”, continuă actriţa din „Ghost”. „Vă mulţumim tuturor pentru dragoste şi urările călduroase - cu toţii le simţim”. 

Căsătoriţi din 1987 până în 2000, Demi Moore şi Bruce Willis au trei fiice: Rumer, Scout şi Tallulah. Cea mai mică a vorbit şi despre boala tatălui ei pe reţelele de socializare: „Aceasta zi nu este neapărat uşoară (...) durerea noastră este cea care arată profunzimea dragostei pe care o avem pentru cineva. Aşa că încerc să le salut pe amândouă astăzi”. 

„Durerea este un preţ pe care voi fi mereu dispusă să-l plătesc pentru a simţi o astfel de iubire”, a scris ea alături de o fotografie în care apare în copilărie, dormind pe umerii tatălui ei.

Emma Heming Willis, care s-a căsătorit cu actorul în 2009 şi cu care are două fiice (Mabel şi Evelyn), a postat şi ea mesaje pe reţelele de socializare. În special un videoclip în care le mulţumeşte fanilor: „Am momente de tristeţe, în fiecare zi. De durere în fiecare zi. Şi chiar o simt astăzi, de ziua lui”. 

La începutul anului trecut, Bruce Willis şi-a anunţat sfârşitul carierei de actor dezvăluind că are afazie, o boală degenerativă care afectează abilităţile cognitive. Luna trecută, a fost dezvăluit diagnosticul, demenţă frontotemporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Entertainment » Bruce Willis a împlinit 68 de ani. La petrecere a participat inclusiv fosta lui soţie, Demi Moore