A doua ediției a festivalului Deltei din Capitală
Ciorbă sau saramură? Prăjit sau pe grătar? Sunt dilemele cu care se confruntă mai mereu pasionaţii de peşte
De Redactia Observator la 13.09.2014, 20:27Ciorbă sau saramură? Prăjit sau pe grătar? Sunt dilemele cu care se confruntă mai mereu pasionaţii de peşte
Cum o vorbă românească spune "peşte, mămăliga prăpădeşte", ai spune că mai tot timpul câştigător preparatul la tigaie. În Deltă, însă, cel mai căutat e borşul. Cu apă direct din Dunăre şi legume culese din spatele casei. Preţ de câteva zile, o bucătă din Deltă a ajuns şi în aglomerata Capitală.
Pentru o porţie de peşte la grătar bucureştenii au plătit 15 lei, iar pentru un borş, 10 lei. Au stat la coadă şi 20 de minute. Mulţi n-au apucat să guste din totate bucatele, dar se vor întoarce mâine pentru încă o repriză.