Cât costă burgerul Dubai în restaurante. Preparatul de lux cu fistic şi cataif, noul trend
Cu peste 10.000 de comenzi zilnice, burgerii sunt printre favoriţii românilor. Iar cum un trend nu poate fi ratat de vedetele fast food-ului, ideea de a crea un burger Dubai a fost rapid pusă în aplicare. Ingrediente de lux precum fisticul, cataiful, vita Wagyu şi cheddar-ul din Anglia sunt îmbinate într-un burger nonconformist şi aromat. Iar asta nu este singurul trend care surprinde. Burgerii în croissant sau cei turtiţi au cucerit şi ei gusturile românilor.
De Andra Costea la 26.11.2024, 18:08După cerere, a venit şi oferta. Burgerul Dubai şi-a făcut rapid loc în meniurile fast food-urilor care vor să îşi surprindă clienţii.
Dacă vita în sos de ciocolată este de mult timp în meniurile restaurantelor de lux, ei bine fastfood-urile au venit cu ideea de a face. Un burger din carne de vită şi fistic.
Cât costă un burger Dubai
"Dacă ai un pic de gust şi imaginaţie poţi face burgerul în 10.000 de modeluri diferite. Astăzi pregătim burger Dubai. Avem carne de vită, cheddar, roşie, salată, chiflă, un pic de maioneză şi bineînţeles fisticul cu cataif, combinaţia din Dubai, cea mai celebră. Pasta de fistic se creează prin a blenda fisticul, adăugând ulei şi puţină sare. Avem un conţinut undeva la 70% fistic şi 30% cataif şi secretul meu, un pic de parmezan pus în această combinaţie", spune Gigi Nicolae, bucătar.
- Ciocolata Dubai, "detronată" de pralinele cu jumări sau cu vin fiert. Dulciuri inedite, la târgul din Bucureşti
- Cât costă cozonacul Dubai în cofetării. Deşi mai scump cu 25% faţă de anul trecut, un kilogram din cel...
- Ţara care îţi oferă o experienţă unică şi memorabilă. De la înălţime, se vede muntele, marea şi...
Ceruţi sunt şi burgerii "smashed" sau cei în croissant, ce au urcat rapid în topul preferinţelor.
"Este o combinaţie foarte bună, croissantul fiind făcut cu unt. El ar putea fi mâncat şi la cină şi la prânz şi la brunch. Românii sunt foarte curioşi de gastronomie şi în special de burgeri. Mai nou a apărut trendul acesta cu smashed. Burgerul smashed are un gust diferit pentru că este făcut foarte presat. Este foarte uscat la margini şi puţin suculet în interior", spune Cătălin Potecaru, patronul unui restaurant.
Preţul unor astfel de burgeri este între 40 şi 60 de lei.