Ospăț nemțesc la Das Fest
Dacă ne gândim la şuncă, cârnaţi şi costiţe, e clar că vorbim de o petrecere. Dacă adăugăm că sunt asortate cu varză acră şi bere nefiltrată, iar de atmosferă se ocupă o formaţie austriacă, atunci vorbim despre Das Fest
De Redactia Observator la 20.09.2015, 09:31Dacă ne gândim la şuncă, cârnaţi şi costiţe, e clar că vorbim de o petrecere. Dacă adăugăm că sunt asortate cu varză acră şi bere nefiltrată, iar de atmosferă se ocupă o formaţie austriacă, atunci vorbim despre Das Fest
După ora nouă seara, când a început petrecerea, nicunul dintre cei prezenţi nu mai ştia pentru ce a venit mai întâi. Pentru mâncare, pentru bere, sau pentru formaţia Gastein. Răspunsul este simplu: pentru toate la un loc, căci e nevoie de toate pentru a recrea atmosfera bavareză.
Pe trend a fost şi formaţia bavareză. Spiritele s-au încins, cântăreţii au intrat printre mese, şi chiar pe mese. În scurt timp, cei aproape 1.000 de orădeni au început să se înfrupte din bucatele bavareze.
Costiţele, ciolanul şi cârnaţii serviţi cu varză acră au fost puşi la grele încercări, atunci când cu mic, cu mare orădenii au trecut la dans.
Formaţia bavareză va urca din nou pe scena din centrul Oradei la şapte seara.