Antena LIVE

Horoscop septembrie 2021 Fecioară. Escapadă romantică și moștenirea unei averi considerabile

Horoscop septembrie 2021 Fecioară. Pentru nativii aflați sub semnul zodiacal Fecioară, luna septembrie se va dovedi a fi una foarte generoasă. În ceea ce privește unele aspecte ale vieții, veți fi destul de norocoși. Dar nu vă bazați pe noroc și aveți grijă de fiecare domeniu din viața voastră.

De la 30.08.2021, 16:12
Horoscop septembrie 2021 Fecioară iStock | Getty Images

În primul rând, dacă vorbim despre carieră și nativii care au un loc de muncă, s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme, iar profesioniștii din afaceri vor întâmpina mici dificultăți în prima jumătate a lunii. Cu toate acestea, a doua parte a lunii se va dovedi a fi destul de favorabilă. Studenții care urmează cursuri regulate pot întâmpina unele dificultăți, dar cei care sunt înscriși în studii tehnice pot fi binecuvântați cu unele rezultate pozitive.

Cei asociați cu studii superioare și cei care doresc să-și finalizeze studiile într-un colegiu sau universitate din străinătate vor primi, de asemenea, câteva rezultate bune. Viața de familie va fi destul de satisfăcătoare. Îndrăgostiții se pot confrunta cu unele probleme. În același timp, nativii căsătoriți se pot confrunta cu dificultăți în căsnicie în a doua jumătate a lunii, în timp ce prima jumătate se va dovedi a fi destul de favorabilă. Condiția economică este de așteptat să rămână destul de satisfăcătoare. Posibil să fiți moștenitorul unei averi semnificative și să simțiți că norocul încă vă este alături. În ceea ce privește sănătatea, trebuie să fiți puțin mai atenți.

Horoscop bani septembrie 2021 Fecioară

În special pentru nativii Fecioară, luna septembrie este una destul de favorabilă. Aspectul planetei Saturn va fi în casa a unsprezecea și în cea de-a doua. Din acest motiv, veți continua să câștigați bani din mai multe surse. Nativii care au un loc de muncă pot avea parte de o promovare. Membrii familiei pot contribui, de asemenea, la bunăstarea economică. Posibil să fiți moștenitorul unei averi semnificative și să simțiți că norocul încă vă este alături.

Pe acelaşi subiect

După 15 septembrie, planeta Jupiter va face, de asemenea, adăugiri la sursa de venit existentă. Cu toate acestea, cheltuielile sunt puțin ridicate la începutul lunii, dar acest lucru nu va fi benefic pentru o perioadă foarte lungă de timp. Este recomandat să încercați să vă găsiți un echilibru ecomonic și să vă faceți o listă a priorităților. 

Horoscop sănătate septembrie 2021 Fecioară

Luna septembrie se așteaptă a fi mai puțin favorabilă în ceea ce privește sănătatea. Soarele, regele planetelor și planeta roșie, Marte, se află în casa a zecea. De asemenea, Jupiter se află în casa a șasea. Din cauza tuturor acestor mișcări planetare, puteți cădea pradă anumitor boli. Din cauza acestei conjuncții a trei planete foarte importante, este posibil să aveți probleme de sănătate luna aceasta.

De asemenea, este posibil să aveți febră, dureri de cap și dureri la nivelul ochilor. Stresul și oboseala psihică vor fi o altă problemă pe care trebuie să o luați în serios. Deci, în luna septembrie, trebuie să fiți foarte atent, alert și precaut. Nu ignorați nicio problemă de sănătate și cereți ajutorul unui medic dacă este necesar.

Horoscop dragoste septembrie 2021 Fecioară

În ceea ce privește relațiile de dragoste, este de așteptat ca luna septembrie să rămână una obișnuită. Veți avea parte de mult echilibru între momentele fericite și triste. Luna nu va începe cu o notă foarte bună, dar lucrurile se vor așeza treptat în ordine. Planeta Saturn este prezentă în a cincea casă a acestui semn zodiacal, ceea ce nu este prea favorabil pentru viața amoroasă. Onestitatea și loialitatea sunt premisele pe care ar trebui să le urmăriți cu atenție în această lună, pentru a vă menține relația stabilă și statică.

Dacă îți trădezi partenerul, atunci relația voastră se poate destrăma. Ar trebui să rămâneți răbdători în acest timp. Pe 15 septembrie, când Jupiter se mută în casa a cincea în mișcare retrogradă, atunci perspectivele voastre de căsătorie pot fi stabilite foarte curând. În special pentru nativii căsătoriți, luna va începe cu o notă bună. Afecțiunea lui Mercur și Venus va fi în casa a șaptea. Aceste două planete vă vor face viața conjugală și mai fericită. Dragostea și atracția reciprocă vor crește între parteneri. De asemenea, puteți avea împreună o evadare romantică.

Pe 6 septembrie, planeta roșie Marte arată casa ascendentă care are influențe asupra propriei persoane. Din cauza acestei stări planetare, lupte și ciocniri pot avea loc între parteneri. O chestiune banală poate aduce diferențe în relația de cuplu. Încercați să renunțați la ego și la mândrie în această perioadă. Aceasta ar fi cea mai viabilă alternativă disponibilă dacă vreți ca relația sa funcționeze în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

horoscop fecioara zodiac horoscop bani horoscop sanatate horoscop dragoste
Întrebarea zilei
Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia...
Fanatik.ro
Publicat 30.04.2024
Orașul care pare desprins din basme. Este locul ideal pentru cei care vor să se...
Fanatik.ro
Publicat 30.04.2024
Catastrofa care a contribuit la căderea civilizației mayașe – studiu
spotmedia.ro
Publicat 29.04.2024
Prognoza ACCUWEATHER. Meteorologii au revizuit anunțul despre cum va fi vremea de...
Gandul
Publicat 30.04.2024
România, o țară cu 12 clase. De ce nu ne place să învățăm
Adevărul
Publicat 30.04.2024
O nouă eliminare la Chefi la cuțite! Ce concurent a părăsit competiția:...
A1
Publicat 30.04.2024
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se...
CaTine
Publicat 30.04.2024
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață...
spynews.ro
Publicat 26.04.2024
„Eram pedepsită constant”. Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei,...
GSP
Publicat 30.04.2024
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi...
Click.ro
Publicat 30.04.2024
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
Useit
Publicat 30.04.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redacţia.ro
Publicat 30.04.2024
Fostul șef ISU Prahova a primit lăzi cu sticle de vin și o chiuvetă ca să...
libertatea.ro
Publicat 30.04.2024
Dua Lipa și Callum Turner s-au ținut de mână în timpul unei plimbări. Cei...
ZU
Publicat 30.04.2024
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Hello taste
Publicat 30.04.2024
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată
Deparinti
Publicat 30.04.2024
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora...
ziare.com
Publicat 30.04.2024
Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său...
Happy
Publicat 26.04.2024
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele
Medicool
Publicat 30.04.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024