Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Leu. Relația amoroasă va trece la un alt nivel

Horoscop septembrie 2021 Leu. Luna septembrie se așteaptă a fi o lună obișnuită pentru nativii Leu. Dacă vorbim despre viața profesională, atunci aceasta va rămâne favorabilă. Veți avea în continuare parte un trai decent, dar atitudinea voastră ușor agresivă vă poate afecta viitorul profesional.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 30.08.2021, 16:20

Semn zodiacal Leu
Horoscop septembrie 2021 Leu - iStock | Getty Images
  • Nativii Leu își vor duceți relația la un alt nivel.
  • Acordați mare atenția chiar și celor mai mici probleme de sănătate.

Studenții și elevii aflați în anii terminali pot întâlni câteva rezultate favorabile, asta dacă își doresc în continuare să urmeze studiile într-un colegiu sau universitate din străinătate. Va exista o lipsă de satisfacție în viața de familie. În ceea ce privește viața amoroasă, luna septembrie va aduce rezultate mixte. Sfârșitul lunii va fi o provocare pentru nativii Leu. Dacă în dragoste și în carieră totul merge bine, pe plan economic lucrurile iau o întorsătură nefavorabilă. Ar trebui să învățați cum să găsiți echilibrul corect între venituri și cheltuieli.Starea de spirit poate suferi și ea din cauza diferitelor probleme de sănătate. Rămâneți atenți și solicitați îndrumare medicală la apariția oricărei mici dureri pe care o întâmpinați.

Horoscop bani septembrie 2021 Leu

Din punct de vedere economic, luna septembrie se va dovedi a fi destul de obișnuită. Lipsa resurselor financiare nu vă va deranja. Aspecția lui Jupiter asupra celei de-a unsprezecea case poate fi benefică pe plan financiar. La începutul lunii, Mercur și Venus vor fi prezenți în cea de-a doua casă, care va fi, de asemenea, destul de profitabilă.

Sursele obișnuite de venit vă vor oferi în continuare și vă vor permite să vă atingeți țelurile. De asemenea, este foarte posibil să dați peste o sursă suplimentară de câștig. Nativii care au un loc de muncă se pot dovedi a fi în mod special norocoși în această perioadă. Cu toate acestea, vi se recomandă să rămâneți atenți în a doua jumătate a lunii, deoarece pozițiile planetare indică o scădere a stării economice actuale.Odată cu aceasta, cheltuielile riscă să crească. Elaborați un buget necesar, astfel încât să nu vă confruntați cu o criză financiară în această perioadă și să puteți duce o viață fără stres.

Pe acelaşi subiect

Horoscop sănătate septembrie 2021 Leu

În ceea ce privește sănătatea, în această lună trebuie să fiți foarte atenți. Perioada în care ne aflăm nu vă este deloc favorabilă. Soarele și Marte se află în zodia Leu. De asemenea, Saturn este prezent în casa a șasea. Aceste poziții planetare pot da naștere problemelor de sănătate.Puteți fi slăbit din punct de vedere fizic și mental din cauza unor boli cărora nu le-ați dat importanță. Dacă vă simțiți rău, nu ignorați și consultați medicul. În caz contrar, problemele medicale se pot înrăutăți. Deci, este nevoie să fiți foarte vigileți în ceea ce privește sănătatea pe tot parcursul lunii septembrie.

Horoscop dragoste septembrie 2021 Leu

Se așteaptă ca și în viața amoroasă să obțineți rezultate mixte. În prima jumătate a lunii, dragostea și romantismul vor fi peste tot. În schimb, a doua jumătate a lunii aduce unele probleme. Septembrie va începe cu o notă bună pe măsură ce atracția și intimitatea dintre cupluri vor crește. Legătura amoroasă se va întări. Dacă doriți să vă duceți relația la un alt nivel și să vă căsătoriți cu partenerul de viață, atunci acesta este momentul potrivit. Jupiter va intra în casa a șasea din cauza căreia unele probleme pot pătrunde în relația voastră. O ciocnire de ego-uri sau ideologii poate crea flacăra dintre voi.

În ceea ce privește nativii căsătoriți, luna va începe într-o notă foarte obișnuită din cauza prezenței lui Jupiter în casa a șaptea. Cu toate acestea, Soarele și Marte care privesc casa a șaptea pot fi, de asemenea, considerate dăunătoare pentru viața conjugală. Va exista o lipsă de înțelegere reciprocă și compatibilitate între voi și partenerul de viață, ceea ce poate duce la ciocniri și argumente în contradictoriu. Planeta Marte se va muta și în cea de-a doua casă pe 6 septembrie, din cauza căreia partenerul de viață poate suferi unele probleme de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Leu. Relația amoroasă va trece la un alt nivel