Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2021 Taur. O lună excelentă pe plan financiar și amoros

Horoscop septembrie 2021 Taur. Urmează o lună cu suișuri și coborâșuri. Unele aspecte ale vieții tale vor funcționa foarte bine, în timp ce altele vor necesita o atenție sporită.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 16:01

Semn zodiacal Taur
Horoscop septembrie 2021 Taur - iStock | Getty Images

În ceea ce privește cariera, veți primi un feedback pozitiv. Și viața de familie va fi afectată de aceste schimbări, dar veți reuși să treceți peste orice obstacol cu perseverență și răbdare.

Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt pe calea cea bună. Veți face câteva investiții pentru casă, dar nimic neprevăzut. În această perioadă, sănătatea ar trebui să fie pe primul loc. Aveți grijă la alimentație. 

Horoscop bani septembrie 2021 Taur

Nu sunt prea multe surprize, în septembrie, pe planul carierei. Lucrurile rămân stabile, ba chiar este posibil să găsiți o ofertă și mai bună la stat, poate într-o instituție politică. Cu siguranță, o promovare este în discuții, împreună cu o creștere a salariului. De asemenea, puteți fi transferat într-o locație mult dorită. Eforturile voastre vor fi apreciate de cineva din conducere.

Pe acelaşi subiect

Antreprenorii, însă, se vor confrunta cu unele probleme și obstacole. Persoanele care desfășoară activități independente vor avea, de asemenea, dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Cei care aderă la parteneriat în afaceri pot întâlni o perioadă nu foarte avantajoasă. 

Luna septembrie se va dovedi grozavă pentru aspectul financiar. Mercur și Venus se află în casa a unsprezecea, ceea ce indică un echilibru pe plan financiar. S-ar putea să găsiți noi surse de venit, pe lângă cele deja existente. Pe 6 septembrie, planeta Marte se va muta în casa a cincea, iar pe 17 septembrie, Soarele va intra, de asemenea, în aceeași casă. Acest fenomen astrologic vă va crește veniturile.

Întreaga lună va fi una bună la capitolul bani. Însă a doua jumătate a lui septembrie  poate aduce și unele cheltuieli mai substanțiale. Tranzitul lui Mercur și Venus va aduce o creștere bruscă a cheltuielilor. Dar nu este nevoie să îți faceți griji, deoarece veți avea totul sub control.

Horoscop sănătate septembrie 2021 Taur

Pentru nativii Taur, septembrie se va dovedi o lună bună și pentru sănătate. Prima jumătate a lunii va fi destul de favorabilă. Pe 6 septembrie, tranzitul lui Venus va avea loc în casa a șasea a semnului tău.

Pe 22 septembrie, Mercur va intra și el în aceeași casă. Acest fenomen poate provoca unele probleme de sănătate în ultima parte a lunii. Acum, când planetele Marte și Soare se află în casa a cincea, este posibil să suferiți de probleme legate de stomac. Poate exista o senzație de arsură în stomac sau durere. Este posibil să vă confruntați chiar cu pierderea poftei de mâncare. Încercați să mențineți un stil de viață sănătos.

Horoscop dragoste septembrie 2021 Taur

Septembrie 2021 va începe într-o notă bună la capitolul dragoste. Prezența lui Mercur și Venus în casa a cincea se va dovedi excelentă pentru relațiile amoroase. Dragostea și romantismul vor pluti peste tot în aer. De asemenea, vor apărea ocazii de a petrece un timp de calitate unul cu celălalt. Atracția reciprocă va crește, la fel și încrederea.

Puteți planifica o escapadă romantică cu partenerul dumneavoastră. Cu toate acestea, situațiile se pot schimba și este posibil să vă loviți de unele provocări atunci când planetele Marte și Soarele se mută în casa a cincea. Acesta este momentul în care există șanse să aibă loc discuții mai aprinse în cuplu. Încercați să vă păstrați calmul și răbdarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2021 Taur. O lună excelentă pe plan financiar și amoros