Problema gospodinelor de pretutindeni! Cum scoţi mirosul de prăjeală din casă
Mirosul de prăjeală este scos foarte greu din bucătărie, haine său par. Există, însă, metode extrem de eficiente, dar şi rapide
De Redactia Observator la 21.03.2015, 17:10
Mirosul de prăjeală este scos foarte greu din bucătărie, haine său par. Există, însă, metode extrem de eficiente, dar şi rapide
OŢETUL:
Pune la fiert o oală de apă în care torni oţet alimentar. Lasă să fiarbă până ce aburii umplu toată bucătăria, apoi aeriseşte.
Dacă nu s-a dus tot mirosul de prăjeală, înmoaie un prosop de bucătărie în oţet, flutură cârpa prin toată camera şi apoi deschide geamul.
CONDIMENTE AROMATE:
Pune la fiert într-un vas cu apă câteva condimente cu arome puternice, cum ar fi coajă de lămâie sau portocală, scorţişoară, cuişoare şi ghimbir.
Lasă bucătăria să se umple de mirosurile sărbătorilor de iarnă şi nici nu o să observi că prăjeala s-a evaporat.
Atât de simplu, nu-i aşa?