Problema gospodinelor de pretutindeni! Cum scoţi mirosul de prăjeală din casă
Mirosul de prăjeală este scos foarte greu din bucătărie, haine său par. Există, însă, metode extrem de eficiente, dar şi rapide

Mirosul de prăjeală este scos foarte greu din bucătărie, haine său par. Există, însă, metode extrem de eficiente, dar şi rapide
OŢETUL:
Pune la fiert o oală de apă în care torni oţet alimentar. Lasă să fiarbă până ce aburii umplu toată bucătăria, apoi aeriseşte.
- Zen, un Border Collie de 5 ani, are 20 de elevi: învaţă câinii cum să salveze oameni de avalanşe, în Dolomiți
- O ţestoasă uriașă de Galapagos a devenit mamă pentru prima dată la 100 de ani. Mommy a ajuns la Zoo în 1932
- Oraşul din Europa unde florile de cireş înfloresc ca în Japonia. Străzile sunt pline de turişti din toată lumea
- Decorațiuni de Paște făcute acasă. Cum îți poți transforma masa de sărbători în artă cu lucruri simple,...
- Ce idee i-a mai venit Alexandrei, după ce a croşetat coiful dacic de la Coţofeneşti. Afacerea merge ca pe roate
Dacă nu s-a dus tot mirosul de prăjeală, înmoaie un prosop de bucătărie în oţet, flutură cârpa prin toată camera şi apoi deschide geamul.
CONDIMENTE AROMATE:
Pune la fiert într-un vas cu apă câteva condimente cu arome puternice, cum ar fi coajă de lămâie sau portocală, scorţişoară, cuişoare şi ghimbir.
Lasă bucătăria să se umple de mirosurile sărbătorilor de iarnă şi nici nu o să observi că prăjeala s-a evaporat.
Atât de simplu, nu-i aşa?
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰