Antena LIVE

Un copilaș de 3 ani a murit la doar trei zile după ce medicii îl externaseră. Părinții sunt în stare de șoc: "Vrem doar răspunsuri"

Doi părinți au fost nevoiți să-și îngroape fiul în vârstă de trei ani, în mod tragic, la numai câteva zile după ce a fost externat din spital.

De la 02.08.2022, 16:58
Un copilaș de 3 ani a murit la doar trei zile după ce medicii îl externaseră Facebook / Caylan Milligan

Jaiden Milligan a fost dus spital de către părinții săi, Caylan Milligan și Charlotte Curan, când a început să se simtă rău. Medicii au crezut că are o infecție simplă a sinusurilor, dar nimeni nu știa că urma să moară tragic la doar câteva zile după ce i-a fost dat acest diagnostic. 

Caylan Milligan și Charlotte Curan și-au dus copilul la medic, după ce au observat că nu se simte bine. Copilul refuza să mănânce și tușea în mod repetat. Ei au spus că a fost trimis acasă după o evaluare de cinci minute, iar medicii le-au spus că probabil are o infecție a sinusurilor, relatează Mirror.

Doar trei zile mai târziu, pe 17 iulie, băiețelul a murit după ce încercările de a-l resuscita au eșuat. Rezultatele preliminare au arătat că avea mai multe probleme cu inima.

Acum, Caylan și Charlotte, ambii din Downpatrick, County Down, vizitează mormântul fiului lor în loc să-l pregătească pentru grădiniță. Amândoi speră să obțină răspunsuri în legătură cu moartea subită a copilului lor. Cei doi au spus că dacă fiului lor i s-ar fi făcut mai multe teste, ar fi avut mai multe șanse de a supraviețui.

Pe acelaşi subiect

„Am observat că pur și simplu nu era bine joi, așa că l-am dus la Spitalul din Ulster și i-au ascultat pieptul, i-au luat temperatura, s-au uitat în urechi și în gâtul lui. Au spus că totul este în regulă și am fost trimiși acasă. Nu ni s-a dat nimic pentru asta, așa că am ieșit și ne-am cumpărat propriile medicamente. Ni s-a spus să-l aducem înapoi dacă se înrăutățește, așa că sâmbăta am sunat și am fost sfătuiți să-l ducem înapoi în Ulster. Au spus că e ceva în neregulă, fie o infecție, fie inima lui și s-a confirmat că era inima lui, așa că am fost trimiși direct la Royal cu ambulanța. În acest stadiu, Jaiden știa că ceva nu este în regulă, dar a stat acolo ca un campion și i-a lăsat pe medici să facă tot ce trebuiau să facă. Medicii ne-au dus într-o cameră și ne-au spus că inima lui Jaiden are probleme serioase. Medicamentele nu funcționau, așa că l-au ținut peste noapte sâmbătă”, au declarat părinții copilului, Caylan și Charlotte.

Cei doi s-au dus acasă să-i ia lui Jaiden haine curate și jucării cu care să se joace. Au ajuns acasă în jurul orei 1 dimineața și au fost chemați înapoi la spital la ora 6 dimineața, deoarece Jaiden devenise neliniștit. După ce au vorbit cu un cardiolog, ei au aflat că Jaden este într-o stare foarte gravă și au fost întrebați de către medic dacă sunt de acord ca băiețulul lor să fie băgat în comă indusă. 

Mai târziu, li s-a spus că aparatul de care avea nevoie Jaiden este în Dublin și așteptau o echipă de acolo să vină să-l ia. Cu toate acestea, în jurul orei 14:30, două asistente i-au sunat pe părinți în timp ce medicii făceau RCP, luptându-se pentru a-l ține pe micuț în viață. Au lăsat-o pe mamă să-l țină de mână pe Jaiden, dar, în mod tragic, eforturile lor au fost în zadar și el a murit la 15:10, duminică.

Părinții vor răspunsuri pentru superficialitatea cu care le-a fost tratat copilul, la început 

„Copilul nostru a suferit atât de mult timp și noi nu știam. Vrem să știm de ce fiul nostru a fost trimis acasă în cinci minute joi. Vrem doar răspunsuri și știm că trebuie să așteptăm ca constatarea completă a legistului să ne fie trimisă, dar vrem doar să știm ce s-a întâmplat cu fiul nostru. Legistul i-a păstrat inima pentru a face teste, așa că fiul nostru a fost îngropat fără inimă. Este greu de acceptat", a declarat mama copilașului. 

Sora lui Jaiden în vârstă de 6 ani, Amelia, a promis că va fi acolo alături de frațiorul său, iar angajatul lui Caylan, Poundland, i-a adus un buchet de flori în semn de omagiu și i-a oferit acestuia atât timp liber cât are nevoie.

Caylan și Charlotte au spus că își vor aminti întotdeauna băiețelul lor "fericit și vesel” căruia îi plăcea să se joace în pământ cu tractoarele sale.

„Era un copil atât de bun. Nu va fi niciodată la fel fără el. Casa noastră nu va mai fi niciodată la fel.  Era un băiețel normal care se juca ore în șir cu mașinuțele lui”, au declarat ei. 

„Pierderea unui copil în orice moment este sfâșietoare și recunoaștem durerea pe care părinții lui Jaiden, Caylan și Charlotte, o trăiesc în prezent. Am dori să ne exprimăm cele mai profunde condoleanțe în acest moment trist. Vom investiga cazul lui Jaiden aşa cum trebuie. Vom lua legătura cu părinții lui Jaiden de îndată ce rezultatul investigației va fi finalizat”, a declarat un oficial al autorităților.

Părinții se pregătesc acum de înmormântare. 

Ți-a plăcut acest articol?

copil morte medici ancheta
Întrebarea zilei
Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia...
Fanatik.ro
Publicat 30.04.2024
Orașul care pare desprins din basme. Este locul ideal pentru cei care vor să se...
Fanatik.ro
Publicat 30.04.2024
Catastrofa care a contribuit la căderea civilizației mayașe – studiu
spotmedia.ro
Publicat 29.04.2024
Prognoza ACCUWEATHER. Meteorologii au revizuit anunțul despre cum va fi vremea de...
Gandul
Publicat 30.04.2024
România, o țară cu 12 clase. De ce nu ne place să învățăm
Adevărul
Publicat 30.04.2024
O nouă eliminare la Chefi la cuțite! Ce concurent a părăsit competiția:...
A1
Publicat 30.04.2024
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se...
CaTine
Publicat 30.04.2024
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață...
spynews.ro
Publicat 26.04.2024
„Eram pedepsită constant”. Teodora Stoica spune cum a fost adolescența ei,...
GSP
Publicat 30.04.2024
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi...
Click.ro
Publicat 30.04.2024
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
Useit
Publicat 30.04.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redacţia.ro
Publicat 30.04.2024
Fostul șef ISU Prahova a primit lăzi cu sticle de vin și o chiuvetă ca să...
libertatea.ro
Publicat 30.04.2024
Dua Lipa și Callum Turner s-au ținut de mână în timpul unei plimbări. Cei...
ZU
Publicat 30.04.2024
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Hello taste
Publicat 30.04.2024
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată
Deparinti
Publicat 30.04.2024
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora...
ziare.com
Publicat 30.04.2024
Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său...
Happy
Publicat 26.04.2024
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele
Medicool
Publicat 30.04.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024