Antena Meniu Search
x

Video Ce spun medicii despre starea copilului de 2 ani, care a căzut în gol sub privirile mamei, într-un mall din Arad

Un caz şocant îngrozea întreaga ţară în urmă cu două zile. Un copil căzut de la etaj, în mijlocul unui mall plin cu oameni. Băieţelul de nici doi ani se află în continuare internat în spital, în stare critică, în comă. Incidentul a avut loc într-o clipă de neatenţie a mamei. Copilul s-ar fi strecurat prin spaţiul îngust dintre balustradă şi perete şi a căzut în gol de la etajul doi. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.08.2022, 18:17

Vezi și

 Copilul este în continuare în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului judeţean din Timişoara, iar medicii fac eforturi ca să îl salveze. 

A căzut în gol sub privirile mamei

Alături de el sunt în permanenţă părinţii care le-au interzis cadrelor medicale să mai ofere orice informaţie privind evoluţia stării de sănătate a celui mic.

Viaţa sa a luat o turnură nefericită, sâmbătă seara, când sub privirile mamei a reuşit să se strecoare pe lângă o balustradă şi să se prăbuşească în gol de la etajul doi. Totul s-a întâmplat într-un centru comercial din Arad. 

Din cauza stării sale destul de grave, medicii de acolo au decis să îl transfere la Tiişoara. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămre corporlă din culp şi încearcă să afle exact cum s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ce spun medicii despre starea copilului de 2 ani, care a căzut în gol sub privirile mamei, într-un mall din Arad