Antena LIVE

Curs valutar

Tudose râde de Ciucă: "Ăsta ne bagă în război convins că a semnat pacea!". Liderul PNL spune însă că lumea n-a înţeles vorbele sale "cu tâlc"

Liderul PSD Mihai Tudose a publicat un mesaj ironic la adresa lui Nicolae Ciucă după ce liderul liberal a fost pus să aleagă într-o emisiune TV trei calităţi pe care Marcel Ciolacu le are şi el nu şi a răspuns  râzând "onoare, respect şi predictibilitate". Ciucă a explicat ulterior că lumea n-a înţeles vorbele sale "cu tâlc"

De la 09.10.2024, 15:19
WhatsApp
Tudose râde de Ciucă Ăsta ne bagă în război convins ca a semnat pacea!. Liderul PNL spune însă că lumea n-a înţeles vorbele sale cu tâlc Inquam Photos

"Am văzut și revăzut "prestația" ostașului Ciucă la emisiunea cu Măruță. Doamne apără și păzește! Ăsta ne bagă în război convins ca a semnat pacea!", este mesajul publicat de Mihai Tudose pe Facebook.

Ce a spus Nicolae Ciucă 

Întrebat într-o emisiune la Pro Tv  care sunt cele trei calităţi pe care Marcel Ciolacu le are şi el nu, Nicolae Ciucă a răspuns, râzând "onoare, respect şi predictibilitate". Întrebat dacă există posibilitatea să fi înţeles greşit, Ciucă a răspuns: "Am înţeles foarte bine". Nicolae Ciucă a reafirmat că, în opinia sa, el şi Marcel Ciolacu vor intra în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale 2024. Întrebat ce titlu ar alege pentru un film despre viaţa sa, între "Noi, cei din linia întâi", "Toţi oamenii preşedintelui" şi "Candidatul altora", Ciucă a ales "Noi, cei din linia întâi", explicând că acesta este "veritabil românesc".

Întrebat dacă va câştiga alegerile şi ar fi obligat, ipotetic, să aleagă un prim-ministru între Marcel Ciolacu, George Simion, Elena Lasconi, Mircea Geoană şi Ludovic Orban, Nicolae Ciucă a răspuns: "Elena Lasconi" . "Păi nu vă daţi seama ce salt este de la Primăria Câmpulung la Guvernul României?", a adăugat Ciucă. El a subliniat că îi place cuvântul "ipotetic" din întrebare. 

Pe acelaşi subiect

Atenţionat că Marcel Ciolacu, invitat luni în aceeaşi emisiune, a răspuns că l-ar desemna pe el premier, Ciucă a răspuns: "Am spus şi mi-a plăcut că ieri a ţinut minte că i-am zis că se alintă. S-a alintat şi la dumneavoastră, probabil a mâncat prea mult iute. Eu în această situaţie apreciez că atunci când cauţi deliberat, nu ca un răspuns la întrebarea dumneavoastră, şi ipotetică, de altfel, să nominalizezi pe altcineva de la alt partid înseamnă că ai o lipsă se resursă umană, pentru că nu este vorba de acel demers prin care spui la toată lumea că noi împărţim puterea". Ciucă se arată "sigur" că PSD încearcă să obţină puterea totală, el fiind încrezător că românii "au simţul realităţii să vadă că nu putem să glumim cu ceea ce înseamnă puterea totală în România, concentrată într-o singură mână".

Liderul PNL a dezvăluit şi ce sarcini le-ar da contracandidaţilor săi în cursa pentru Preşedinţia României dacă el ar fi comandantul unei unităţi militare, iar aceştia ar fi soldaţi în subordinea sa. "Să cureţe cartofii la bucătărie - George Simion. Să lustruiască bocancii tuturor - Mircea Geoană. Să fie de serviciu la gospodăria agro-zootehnică - Elena Lasconi. Să fie şoferul comandantului - Marcel Ciolacu şi să frece podelele - Ludovic Orban", a răspuns Nicolae Ciucă. 

Solicitat să asocieze numele unor candidaţi cu unele ţări în care ar trimite ambasadori, Ciucă a răspuns că pe Marcel Ciolacu l-ar trimite ambasador în Statele Unite. "Păi doar se pregăteşte. Nu a zis că se meditează?", a adăugat Ciucă, referindu-se la liderul PSD, care a mărturisit public că ia mediaţii la limba engleză. "În Rusia, Mircea Geoană. Poate să meargă oficial. În Congo pe George Simion, şi ei au nevoie de case. În  Emiratele Arabe nu prea mai am de ales, Elena Lasconi şi pe Ludovic Orban la Vatican, să se mântuiască", a mai afirmat Ciucă.

Liderul PNL a mai adăugat că i-ar trimite după gogoşi pe toţi contracandidaţii săi importanţi, argumentând: "Păi nu aţi văzut ce bine vând gogoşi la români?". El a completat că cel mai bine vând gogoşi românilor Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, iar George Simion "le asigură backup-ul".

Ciucă a mai spus că îi este greu să spună trei defecte ale preşedintelui Klaus Iohannis, având în vedere numeroasele calităţi ale acestuia. "Sunt atât de multe calităţi, încât e greu să alegi trei defecte", a afirmat Nicolae Ciucă. "Prea puţin comunicativ. e destul de complicat, dar trebuie să le aleg, nu? Am zis: prea puţin comunicativ.... E greu când lucrezi cu un om să-i... Uneori, uneori analizează prea în profunzime lucrurile", a declarat Ciucă.

Întrebat pe cine ar arunca din barcă, hrană la rechini, dacă ar fi să aleagă între Klaus Iohannis şi Rareş Bogdan. "Pe Rareş Bogdan, pentru că este cât se poate de atrăgător inclusiv pentru rechini", a explicat Ciucă.

Ulterior, fostul premier a revenit pe Facebook cu o serie de completări: "Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruță....1. N-am încercat sosul iute! Și aș fi avut ocazia să văd cât de "hot" e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute! 2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de "picantă", o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu!" a scris Nicolae Ciucă. 

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

nicolae ciuca mihai tudose marcel ciolacu alegeri prezidentiale
Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Hipermarketul din România care a introdus cel mai așteptat sistem pentru...
Fanatik.ro
Publicat 09.10.2024
Rușii și-au doborât o „superdronă” care o luase razna. Ucrainenii au pus...
spotmedia.ro
Publicat 09.10.2024
Țara din Europa în care spionajul rusesc are impact maxim cu efort minim
spotmedia.ro
Publicat 08.10.2024
COIFUL purtat de Russell Crowe în filmul Gladiatorul, scos la licitație la un...
Gandul
Publicat 09.10.2024
„Fiecare om are câte un moment mai prost” - scuza pentru păruiala violentă...
Adevărul
Publicat 09.10.2024
Nicolae Stanciu și Ianis Hagi au primit cadouri emoționante de la suporteri. Ce...
A1
Publicat 09.10.2024
Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024. Leii se gândesc la bani Află ce se...
CaTine
Publicat 09.10.2024
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru...
spynews.ro
Publicat 09.10.2024
Grecii sunt uimiți de de nota de plată uriașă achitată de Becali la Salonic....
GSP
Publicat 08.10.2024
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul...
Click.ro
Publicat 08.10.2024
De ce devine verde Antarctica. Experții sunt extrem de îngrijorați din cauza...
Useit
Publicat 09.10.2024
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit...
Redacţia.ro
Publicat 09.10.2024
„Te-ai vândut lui Putin și lui Xi”. Momentul în care e pus la pământ...
libertatea.ro
Publicat 09.10.2024
Mama lui Sean „Diddy” Combs a condamnat „linșajul public” al acestuia:...
ZU
Publicat 09.10.2024
Salată de varză roșie cu morcovi, mere și nuci
Hello taste
Publicat 09.10.2024
Când poți introduce prunele în alimentația copilului tău. Sfaturi utile...
Deparinti
Publicat 09.10.2024
Descoperire surpriză: alimentul care te scapă de infarct și accident cerebral....
ziare.com
Publicat 09.10.2024
Gabriel Soto și Irina Baeva ar putea redeveni un cuplu. Cei doi par să revină...
Happy
Publicat 09.10.2024
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Cum se manifestă infecțiile urinare. De ce femeile sunt mai predispuse să se...
Medicool
Publicat 09.10.2024
Mircea Lucescu a făcut un gest de normalitate la telefon cu MM Stoica! "Păi nu e...
orangesport.ro
Publicat 08.10.2024