Proteinele vegetale înseamnă sănătate, dar românii preferă carnea
Carnea înlocuită cu nuci, orez brun sau soia ne-ar putea prelungi viaţa. Şi chiar ne-ar proteja în faţa bolilor de inimă. Este cea mai recentă descoperire a nutriţioniştilor.
De Redactia Observator la 08.03.2020, 03:17- Florin Piersic a ajuns la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală. DETALII la Observator 12:00, la Antena 1
- 18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
Carnea înlocuită cu nuci, orez brun sau soia ne-ar putea prelungi viaţa. Şi chiar ne-ar proteja în faţa bolilor de inimă. Este cea mai recentă descoperire a nutriţioniştilor. Românii nu par însă dispuşi să renunţe la proteinele animale. Anual, consumă aproape 80 de kilograme de carne.