Adio, vreme rea! Vine bronzul lui „cuptor”
Vremea a cam dat peste cap planurile turiştilor! Printre picături de ploaie şi vânt, oamenii au încercat totuşi să nu stea în camerele de hotel.
De Redactia Observator la 01.07.2018, 00:11Vremea a cam dat peste cap planurile turiştilor! Printre picături de ploaie şi vânt, oamenii au încercat totuşi să nu stea în camerele de hotel.
Vremea rămâne mohorata. Mâine, luna lui cuptor incepe cu temperaturi ca de primavara. Vor fi cel mult 24 de grade. Apa marii va avea 22-23 de grade celsius.
De luni, vin veștile bune din partea meteorologilor, se va încălzi, va fi soare si o maxima de 26 de grade. Ploaia de astăzi nu i-a speriat pe turiști care au luat vântul drept aliat si au încercat sporturile nautice.
O ora de instrucția costa 50 de euro, iar după 10 ședințe veti putea manevra cu brio placa sau zmeul.
După o zi plină de adrenalina, turiștii s-au îndreptat spre cherhanale, acolo unde bucătării i-au răsfățat cu ce au avut mai bun.
Au inceput ospatul cu icre. Cel mai căutat preparat din restaurantele cu specific pescaresc.
Mâinile dibace ale iscusitului bucătar nu stau o clipă. Chef Gabriel Iacob prepară salata de icre de ştiucă. Când mare e la doar doi paşi, preparatul e gustos din cale-afară.
O porţie de icre de ştiucă sau de crap costă între 25 şi 30 de lei, iar bucătarii din cherhanale spun că este cel mai sofisticat preparat în timpul sezonului estival.