Evenimentele din România provoacă îngrijorare în cancelariile străine
"Suntem profund îngrijoraţi de acţiunea Guvernului Român din noaptea de 31 ianuarie, acţiune care a pus sub semnul întrebării statul de drept şi lupta împotriva corupţiei din ultimii mai bine de zece ani." Şase ambasade şi-au unit forţele şi au reacţionat în faţa evenimentelor din ţara noastră. Ambasada Belgiei, cea a Canadei, a Franţei, a Germaniei, a Olandei, dar şi cea a Statelor Unite au ieşit cu o declaraţie comună în care îşi exprimă speranţa că Guvernul de la Bucureşti va întoarce acest curs nefericit. Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell i-a transmis îngrijorarea ministrului de externe Teodor Meleşcanu, anunţă un comunicat.
De Redactia Observator la 02.02.2017, 14:17"Suntem profund îngrijoraţi de acţiunea Guvernului Român din noaptea de 31 ianuarie, acţiune care a pus sub semnul întrebării statul de drept şi lupta împotriva corupţiei din ultimii mai bine de zece ani." Şase ambasade şi-au unit forţele şi au reacţionat în faţa evenimentelor din ţara noastră. Ambasada Belgiei, cea a Canadei, a Franţei, a Germaniei, a Olandei, dar şi cea a Statelor Unite au ieşit cu o declaraţie comună în care îşi exprimă speranţa că Guvernul de la Bucureşti va întoarce acest curs nefericit. Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell i-a transmis îngrijorarea ministrului de externe Teodor Meleşcanu, anunţă un comunicat.
De cealaltă parte, premierul Sorin Grindeanu susţine că a transmis președintelui Comisiei Europene și prim-vicepreședintelui Comisiei o scrisoare în care argumentează motivele adoptării acestor modificări legislative.