Preparate secuiești în inima Bucureștiului! Prima ediție a Târgului Ozosep
Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un pahar de bere nefiltrată ungurească.
De Redactia Observator la 25.06.2017, 20:09Gustul secuiesc a cucerit mii de gurmanzi din jurul Capitalei. În grădina Palatului Mogoşoaia, bucătarii s-au întrecut în preparate cu nume complicate. Şi după ce s-au delectat cu langoşi şi kurtos colac, românii au stins arşiţa cu un pahar de bere nefiltrată ungurească.
Parcul Mogoşoaia s-a transformat într-o bucătărie în aer liber. Gulaşul a fost specialitatea cu care gurmanzii au fost întâmpinaţi.
Kurtosul cu zmeură, o să introducă şi kurtosul cu îngheţată, fac şi cu cacao! Plus hot dog-ul secuiesc care este de nemaigăsit altundeva din ingrediente aduse 100% din secuime.
Bucătarii s-au străduit să îi atragă pe cei prezenţi cu tot felul de bunătăţi: gulaş, langoş sau kurtos colac.
Nici kurtos colac-ul nu s-a lăsat mai prejos în preferinţele românilor. Pateurile de bibilică şi trufe au fost delicatese pentru gusturi fine.
Târgul Ozosep se află la primă ediţie.