Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară
Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice.
De Redactia Observator la 05.10.2018, 21:50- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice. Chiar şi aşa, gomboţii cu prune, plăcinta cu mere sau cea cu dovleac sunt la mare căutare.