Antena LIVE

Curs valutar

Toamna are gust de dovleac copt, gomboţi şi plăcintă cu mere şi scorţişoară

Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice.

De la 05.10.2018, 21:50
WhatsApp
Vezi și:

Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă până acum românii preferau îngheţata sau prăjiturile de sezon, după ce a trecut vara tendinţele s-au schimbat. Ca să atragă clienţii, bucătarii au reinventat preparetele clasice. Chiar şi aşa, gomboţii cu prune, plăcinta cu mere sau cea cu dovleac sunt la mare căutare. 

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

social observator19 restaurant meniu toamna desert
Întrebarea zilei
După minivacanţa de Paşte, vă mai permiteţi să plecaţi şi de 1 Mai?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și