Nu avem timp, chef sau pur şi simplu nu suntem maeștri în bucătărie. Nu-i nimic, se ocupă bucătării profesioniști de masa...
Pandemia ne-a cam luat gândul de la vacanţă şi ne-a readus la Crăciunul din copilărie: tradiţional, în familie. Şi cum la...
Epidemia de coronavirus schimbă restaurantele de lux din lumea întreagă. Localul Noma, din Danemarca, desemnat de patru ori cel...
Este forfotă mare în bucătăriile din ţară. Chiar dacă nu vom mai fi atît de mulţi împreună, măcar mesele să nu fie...
Meniul de Paște nu este complet fără celebra friptură de miel. Cei mai mulţi dintre noi gândesc aşa, dar pentru că stăm în...
Timişoara se pregăteşte să devină Capitală Culturală Europeană. Chiar dacă mai este aproape un an până atunci, liderii...
Cel mai reuşit ospăţ de Anul Nou a avut loc abia sâmbătă noapte, când 60 dintre cei mai apreciaţi chefi din ţară au gătit...
Vedetele care vor lua parte anul acesta la gala Globurilor de Aur vor avea o surpriză în farfurii. Pentru prima oară după 77 de...
Se spune că cine mănâncă peşte în noaptea de Revelion, se va strecura tot anul printre griji şi probleme. O superstiţie care...
După mesele îmbelşugate de Crăciun, pe mulţi i-a cuprins deja "febra" detoxifierii. Mai puţină carne, mai multe fructe,...
Miile de deţinuţi din România se vor bucura de un meniu diversificat în seara de Crăciun, urmând a primi câte un surplus...
Masa de Crăciun vine cu o mulţime de preparate delicioase şi săţioase, dar grele pentru organism. Dacă vrem să nu renunţăm...
Românii încep uşor-uşor să preia din meniul de sărbători al englezilor şi al americanilor. Anul acesta, mulţi se pregătesc...
Peştele, merele sau mazărea nu ar trebui sa lipsească iarna, din meniul nostru zilnic! Este sfatul medicilor, care ne recomandă...
Postul nu e doar o perioadă în care facem fapte bune şi încercăm să privim retrospectiv, să analizăm ce am făcut. E şi...
Creştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi "Lăsata Secului" în timp ce unii au început deja să ţină Postul Crăciunului....
Mai sunt doar două zile până începe ultimul mare post din acest an, cel al Crăciunului. Nutriţioniştii ne-au ajutat să facem...
Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar...
Aromele toamnei au umplut litoralul. Pentru turiştii care şi-au prelungit vacanţa, bucătarii de la malul mării au reinventat...
În ultima vreme, din ce în ce mai mulţi oameni - celebri sau nu - refuză să mai gătească şi apelează la catering. Dar nu...
Vama Veche e locul unde o idee face toţi banii. O dovedesc restaurantele cu meniuri pline de surprize. Banana în scutec, ardei...
Tzatzki, zucchini, brânză feta şi musaca. Sunt felurile de mâncare nelipsite de pe masa oricărui turist dacă tragem cu ochiul...
La orice nutriţionist veţi merge vreodată, nu veţi auzi în veci sfatul: "Săriţi peste masa de dimineaţă"! Din contră,...
Ziua nunţii lui Radu Mazăre se apropie, iar fostul primar are o mare dezamăgire. Nu va putea să împlinească dorinţa tatălui...
Mâncarea din spitale este o bătaie de joc. O spun nu doar bolnavii, ci chiar ministrul Sănătăţii. Şi asta după ce o echipă...
Se mai vând ca pâinea caldă doar covrigii şi merdenelele. Consumul de pâine albă a scăzut în România, iar tendinţa se va...
Meniuri sofisticate cu ingrediente locale. Este noul concept menit să atragă cât mai mulţi clienţi în restaurantele din ţară.
Ne mai despart doar câteva zile de vară şi de sezonul estival şi la malul mării atmosfera de vacanţă se resimte deja. Iar cum...
320 de copii dintr-o comună din Timiş au parte zilnic, de acum încolo, de o masă caldă la şcoală. Meniul este asigurat de o...
Drob, cozonac, ouă roşii şi masa de Paşti este gata în mai puţin de un minut. Decât să stea zile întregi în bucătărie,...
Mai nou, restaurantele îşi schimbă săptămânal meniurile! Asta datorită şefilor, care vor să profite de toate ingredientele...
Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide, în această seară, în sudul Norvegiei! Localul a a fost construit sub forma...
Dacă v-aţi săturat deja de preparatele tradiţionale din perioada sărbătorilor de iarnă, vă spunem acum despre mâncarea de...
Preparate speciale, numai din alimente de origine vegetală, le sunt oferite acum clienţilor. Nici localurile cu autoservire nu se...
Un stil de viaţă sănătos se deprinde din copilărie! Aşa se face că meniurile creşelor din ţară încep să fie din ce în...
Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Halloween, pregătirile pentru cea mai înfricoşătoare noapte sunt aproape de...
Restaurantele şi-au adaptat meniurile şi le-au pregătit pentru toamnă. Mai ales atunci când vine vorba despre desert. Dacă...
Cherhanalele de pe litoral câştigă tot mai mulţi turişti. Sunt români care bat un drum de câteva sute de kilometri doar...
Clienţii sunt foarte mulţumiţi nu doar de aspectul, ci şi de gustul mâncării. Iar patronul localului este convins că pulberea...
Se schimbă meniul copiilor, la şcoală. Mesele lor vor fi mai sănătoase. Pe lână corn şi lapte, cei mici vor primi fructe şi...
Masa de Paşte de acum se pregăteşte. Firmele de catering şi restaurantele primesc comenzi pe bandă rulantă.
Peste trei milioane de europeni sunt alergici, dar pe românii sensibili la anumite alimente nu i-a numărat nimeni.
După masa de Crăciun, românii sunt pregătiţi pentru un nou dezmăţ gastronomic! Cu trei zile înainte de Revelion, au umplut...
Crăciunul a trecut, dar kilogramele au rămas! Cele mai multe femei şi-au cumpărat rochii elegante pentru Revelion şi îşi...
Toamna se numără paharele cu must şi kilogramele de pastramă. Bachus a poposit şi în Capitală.
Gata cu mici, ceafă de porc şi cârnăciori. Brânza, roşiile şi salata le-au luat locul. Este primul weekend din această vară...
Din bucătăria chefilor, tragem cu ochiul în bucătăria premiilor Oscar. Delicatese excentrice vor sta pe mesele actorilor, în...